De eerste keer in Tivoli Gardens zijn en meteen de 175e verjaardag meepikken. A dream come true? Voor mij wel in ieder geval. Tivoli Gardens is een prachtig aangelegen pretpark midden in Kopenhagen en het heeft mijn hart gestolen. Kijk je mee met de mooiste plaatjes van dit prachtige pretpark?

IMG_9874

Bij binnenkomst was ik meteen al aan het huppelen. Mijn reisgenoten wisten dan ook niet wat ze meemaakten. We hadden allen Interrail tickets gewonnen en elkaar via Facebook gevonden. We zijn naar Kopenhagen, Stockholm en Odense gereisd.

Lees hier ook 8 must-do’s in Kopenhagen!

Entree Tivoli gardens

We zijn na het avondeten door de poorten gegaan omdat we wisten dat er allerlei activiteiten tot laat in de avond in het park waren. Wat we echter niet wisten, was dat het die dag de 175e verjaardag van het park was, en dat de avond zou eindigen met vuurwerk.

Tickets

Een toegangsticket voor Tivoli Gardens is rond de €15. Hierbij krijg je toegang tot het park, maar geen toegang tot alle attracties. Als je toegang tot alle attracties wilt, moet je rond de €50  betalen. Dat vonden wij nogal veel voor een avondje, we zijn dus voor enkel de entree gegaan. Daar hebben we geen spijt van gehad, de attracties zijn namelijk vooral flatrides voor kleine kinderen. Bovendien is het park an sich al mooi genoeg.

Gezellige sfeer

Ik ben dol op alle kleine verlichte straatjes, de gezellige pleintjes, de mooie gebouwen en alle beplanting in combinatie met de thematisering. Het is een feestje om er rond te lopen.

IMG_9773IMG_9804IMG_9807IMG_9810

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

I loved TIVOLI especially during their 175th birthday! 🎇🌸

Een bericht gedeeld door Fabiën Vlems|Travel&Leisure (@fabtastictravels) op

IMG_9828

Eten & drinken tivoli gardens

Er waren ontzettend veel verschillende eettentjes met verschillende keukens. Ze hebben hun best gedaan om elke plek zo bijzonder mogelijk te maken. Zo kun je bijvoorbeeld dineren op een schip, of romantisch bij het water. IMG_9881IMG_9886

Donker

Toen het donker begon te worden, werd alles alleen maar mooier. Alle lichtjes kwamen tot leven en er waren verschillende optredens door het hele park. IMG_9954IMG_9984IMG_9987IMG_0028

Vuurwerk

De avond hebben we afgesloten met een prachtig water ballet en daarna nog een fantastische vuurwerkshow. Dit park zal me altijd bijblijven, ik heb het ontzettend genoten van de hele ervaring. Ik raad het dan ook iedereen aan om hier naartoe te gaan tijdens een citytrip Kopenhagen!IMG_0021

Zou jij ook graag Tivoli Gardens bezoeken?

U ook genieten van:

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *