city lights under night sky
Citytrips New York

Wat te doen in New York: 15 leukste activiteiten tijdens je citytrip

De eerste keer dat ik New York bezocht, was ik gelijk verliefd. Die vijf dagen die ik er was met mijn vader hebben we kilometers gelopen tot blaren aan toe om zo veel mogelijk in een korte tijd te zien. Desondanks had ik nog steeds niet het gevoel dat ik alles gezien had. Ik was …

Lissabon Tram Lissabon: tips en hotspots voor drie perfecte dagen
Citytrips Hotspots Portugal

Onze week in Portugal: Lissabon, Sintra, Óbidos en Caiscais

In april 2022 hebben wij een hele week in Lissabon, Portugal gespendeerd. Normaal als ik op stedentrip ga, bezoek ik de stad maar drie tot vijf dagen, maar aangezien we de kans hadden en Lissabon een redelijk betaalbare stad is, besloten we het ervan te nemen. Ik schreef verschillende blogs met mijn tips en aanraders …

New York Hotspots - de leukste plekken om te dineren
Hotspots New York

New York Hotspots: de leukste plekjes om te eten & drinken per buurt

Wanneer ik me voorbereid op een reis, zoek ik altijd het hele internet af naar de leukste hotspots om te dineren, lunchen, brunchen, ontbijten, uit te gaan of gewoon een koffietje te doen. Ik spit door honderden reisblogs, Instagram posts of TikToks en sla deze plekjes op als sterretjes in mijn Google maps. Je kunt …

Citytrips

Riga: De ultieme stedentrip voor de avonturier

Riga is de hoofdstad van Letland. Tijdens mijn rondreis door de Baltische Staten maakte ik kennis met de prachtige en historische stad. De stad heeft veel te bieden voor zowel toeristen als zakenreizigers. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen stedentrip of een cultuur- en geschiedenisrijke ervaring, Riga biedt het allemaal. In deze …

Bushwick - leukste dingen om te doen, street art, hotspots, vintage shoppen en uitgaan
Brooklyn Citytrips New York

Leuke dingen om te doen in het artistieke Bushwick | Brooklyn Guides

Welkom in Bushwick, een creatieve en bruisende wijk in Brooklyn. Bushwick staat bekend om zijn levendige kunstscène, trendy eetgelegenheden en uitgaansgelegenheden. Het is een wijk die voortdurend in ontwikkeling is en er is altijd iets nieuws te ontdekken. In deze blogpost deel ik mijn top tips voor de leukste dingen om te doen in Bushwick, …

Brooklyn Hotspots New York Vintage

Vintage shoppen in New York: de leukste plekjes in Brooklyn

Brooklyn is een walhalla voor vintage liefhebbers. Er zitten zo onwijs veel leuke winkels waar je de meest bijzondere pareltjes kan scoren die je nergens ander vindt. Wil je dus vintage shoppen in New York, dan moet je in Brooklyn zijn. Variërend van vintage ketens zoals Beacon’s Closet en L Train vintage tot unieke winkels …