Hoi! Mijn naam is Fabiën. Een ondernemende ex-Leisure & Tourism Studies studente met een passie voor leisure, travel, marketing en storytelling met een ambitie om later voor de themed entertainment industrie te werken tijdens dat ik de wereld ontdek. Momenteel woon ik in New York!

Ik ben een 23-jarige wervelwind die geboren en getogen is in een klein dorpje in het zuiden van Noord-Brabant. Nadat ik mijn master in Leisure & Tourism studies heb afgerond bij de Breda University of Applied Sciences, ben ik naar New York verhuisd voor een traineeship. Ik ben een onwijs bezige 🐝 die het leuk vindt om van alles te ondernemen en het liefst allemaal tegelijk. Zo werk ik al vier jaar in het recreatieteam van Camping de Paal, werk ik af en toe als prinses, heb ik mezelf in 2020 ingeschreven als freelancer en run ik nu al een aantal jaar deze travel & leisure blog.

Over Fabtastic Travels

Wanneer ik reis ben ik dol op het ontdekken van unieke plekken, leuke hotspots, geheime straatjes, leuke bezienswaardigheden en sprookjesachtige stadjes. Ik word dolgelukkig van bijzondere verhalen en ontdek dan ook graag de gehele geschiedenis van een plek die ik bezoek. Deze unieke ervaringen, samen met mijn tips deel ik op mijn blog om hopelijk jullie dezelfde fantastische ervaring te laten beleven.

Freelance online marketeer

“We have to stop interrupting people with what they are interested in, and BE what they are interested in”. Dat is precies waar ik in geloof als het gaat om marketing voor bedrijven (vooral) in de leisure & toerisme sector maar ook in alle andere sectoren. In 2020 heb ik me ingeschreven bij de Kamer van Koophandel als Freelance online marketeer met een focus op storytelling voor de leisure & toerisme sector. Bekijk hier mijn website!

Dit bericht bekijken op Instagram

OFFICIALLY STARTED MY OWN ONLINE BUSINESS 👩🏼‍💻🥂 For a couple of years I dreamed of becoming an entrepreneur, having my own company and being able to travel the world while working online and becoming a Digital Nomad. Since last week, I’m one step closer to realizing that dream🌟 Last week I’ve registered myself at the dutch Chamber of Commerce as a freelance online marketeer specialised in storytelling focussed on the leisure industry. I’ll be building my online business next to my pre-master Leisure & Tourism Studies and I’ll stay working on my leisure & travel blog! If you want to stay updated, follow this account or my other account @fabienvlems for more information 🙆🏼‍♀️🙋🏼‍♀️💁🏼‍♀️ (NL) Wil je dit in het Nederlands lezen? Bekijk dan de nieuwste post op @fabienvlems 👩🏼‍💻🥰

Een bericht gedeeld door Fabiën Vlems|Travel&Leisure (@fabtastictravels) op

Mijn favorieten

🗽 New York City is mijn favoriete stad en het is mijn droom om er ooit te wonen. (Ha ik lees dit weer op het moment dat ik deze droom heb waargemaakt).

🍁 De herfst is mijn favoriete seizoen, ik ben dol op deze sfeervolle tijd en zit altijd boordevol inspiratie. 

🖥️ Ik ben echt een nerd: ik ben dol op series en films en dan vooral Disney, Harry Potter, Game of Thrones, Marvel, Star Wars, Lord of the Rings en Peaky Blinders en ga nog maar even door…

☎️ Geschiedenis was, naast drama en talen, mijn favoriete vak. Ik hou ervan om helemaal terug de tijd in te duiken en achter de geschiedenis van alles te komen.

🎥 Tangled is by far mijn favoriete film, Rapunzel heeft een speciaal plekje in mijn hart.

🦁 Volgens de sorting hat zit ik in Gryffindor, maar ik voel me af en toe ook een beetje Ravenclaw.

Stiekem ben ik nu ook wel heel erg benieuwd naar jullie! Ik vind het super leuk om jullie te leren kennen. Je mag me altijd een berichtje sturen op Instagram!

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *