About Moi

Een ondernemende leisure management studente met een passie voor leisure, travel en marketing met de ambitie om later in de pretpark industrie te werken nadat ze de wereld heeft ontdekt. Daarnaast deelt ze haar favoriete bezochte plekken en marketing tips online.

Wanneer ik reis vind ik het belangrijk dat ik helemaal voorbereid ben; de hipste hotspots proberen, de leukste straatjes inlopen, unieke ervaringen beleven en vooral niets missen. Door de research die ik doe haal ik het meeste uit mijn dag en voorkom ik nare ervaringen. Deze reizen deel ik graag op mijn blog in de vorm van tips, inspiratie en verhalen om zo jullie ook de leukste ervaringen te geven.

Dit is Fab

Wat leuk dat je meer wil weten over mij, ik ben een twintigjarige studente die is geboren en getogen in een klein dorpje in het zuiden van Brabant. Momenteel zit ik vanwege mijn studie op kamers in Breda. 

Vroeger heb ik me altijd een beetje een buitenbeentje gevoeld. Het is niet zo dat ik daar een punt van maakte, maar klasgenoten waren vaak met hele andere dingen bezig dan ik. Gelukkig heb ik drie passies gevonden waarbij ik me helemaal thuis voel; mijn studie, mijn bijbaan en mijn blog.

Studie

Wat vliegt de tijd toch voorbij, ik zit al weer in mijn laatste jaar van mijn opleiding Leisure Management aan de Breda University of Applied Sciences. Binnen deze opleiding heb ik de speciale track ‘Attractions and Theme Park Management’ gekozen. Om het even simpel te verwoorden: hierbij worden we opgeleid tot manager in een attractiepark. Ik heb altijd een passie gehad voor parken als de Efteling en Disneyland en ik ben onwijs blij dat ik een studie heb gevonden die daarop voortborduurt.

Naast mijn voltijd studie, heb ik het afgelopen jaar ook een excellence track gevolgd in Entrepreneurship. Deze ben ik gestart aangezien ik mijn blog verder wilde professionaliseren. Afgelopen schooljaar heb ik hiervoor mijn certificaat behaald.

Bijbaan

Naast mijn opleiding, werk ik in de vakanties en weekenden in het recreatieteam van de allerleukste camping van Europa: Camping de Paal. Ik heb hier zo veel mooie momenten kunnen beleven en ik voel me er nog steeds helemaal thuis. 

Blog

Mijn blog is ooit gestart als een plek waar ik in het geheim mijn creativiteit kon uiten door het ding te doen wat ik het allerleukst vond; content creëren. Op mijn blog deel ik met jullie mijn favoriete reizen waarmee ik hoop jullie te kunnen inspireren en te informeren. De plekken die ik bezoek zijn vooral steden, dorpjes, hotspots en themaparken. 

Naast reizen en leisure zijn er twee andere woorden die mijn hart sneller doen kloppen: Marketing en Storytelling. Af en toe betrek ik deze onderwerpen ook op mijn blog, maar dat zou ik in de toekomst meer willen gaan doen. Het is mijn droom om later digital nomad te worden en plaatsonafhankelijk te kunnen werken. Dit is in ieder geval een stap in de goede richting.

Fun Facts 

  • Ik ben echt een nerd: ik ben dol op series en films en dan vooral Disney, Harry Potter, Game of Thrones, Marvel, Lord of the Rings en Peaky Blinders.
  • Af en toe schrijf ik wel eens voor Marketingfacts
  • Mij zul je nooit in een sportschool vinden, en groenten eten is ook niet bepaald mijn hobby
  • Ik hou ervan om helemaal terug de tijd in te duiken en achter de geschiedenis van alles te komen. 
  • De herfst is mijn favoriete seizoen 
  • New York is mijn favoriete stad en ik zou er graag later voor een tijdje wonen.
  • Ik ben bang van kleine ruimtes, spinnen, diepe wateren en nog veel meer (en dat noemt zich een Gryffindor)
  • Een grote tour door Amerika is wat bovenaan aan mijn bucketlist staat
  • Wist je dat ik ook heel actief ben op Instagram trouwens?

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ik ga morgen naar DISNEYLAND 👏🏻👏🏻 Dus ik bied alvast mijn excuus aan voor de aankomende dagen 😇 (daarna kun je de rest van mijn vakantie spam nog verwachten) Lieeeefs ♥️

Een bericht gedeeld door Fabiën Vlems|Theme Parks🎢💛 (@fabtastictravels) op

Volgens mij heb ik wel genoeg over mezelf gerateld. Als je meer wilt weten, typ mijn naam dan even in de Google search bar!

0 thoughts on “About Moi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *