In april opende de Yoghurt Barn haar deuren in Breda! Deze leuke hotspot in hartje Breda serveert verschillende gezonde ontbijt en lunchgerechten met een specialiteit in yoghurt. Ik was uitgenodigd om langs te komen bij de pas geopende barn!

Ik was zelf al bekend met de Barn aangezien ik in Eindhoven al eerder ben uitgenodigd voor een event, lees dat artikel hier!

Over Yoghurt Barn

Het idee om yoghurt te gaan serveren als specialiteit is begonnen bij Wouter en Esther toen ze in Spanje zagen hoe populair Frozen Yoghurt was. In 2012 is de eerste Barn geopend in Utrecht en sindsdien zijn er alleen maar meer Barns geopend, nu zijn het er zelfs meer dan 10 in Nederland.

De Yoghurt Barn is druk bezig met het milieu en probeert zo duurzaam mogelijk te werk te gaan. Zo zijn ze al helemaal vegetarisch. Lees hier de FAQ als je meer vragen beantwoord wil.

Locatie

De Yoghurt Barn in Breda ligt op de Veemarktstraat recht tegenover de MyJewellery. In de zomer kun je heerlijk buiten zitten, maar binnen is het ook groot genoeg.

Eten & drinken

Er is veel keus en zelfs voor iemand zoals ik die amper iets lust zijn er nog verschillende opties. Daarnaast waren er een aantal andere meiden veganist, dus ook daarvoor zijn er genoeg opties.

Het grootste deel van de menukaart bestaat uit yoghurt natuurlijk, maar daarnaast hebben ze ook verschillende sapjes, koffie en taartjes zoals bananenbrood. Vrijwel alles is gezond en zelfgemaakt.

Wat je hier niet zult vinden is frisdrank, gelukkig vond ik de milkshakes echt heerlijk, de aardbeien milkshake is zeker een aanrader!

Event

Zoals ik al eerder had vermeld, was ik samen met een aantal fanatieke bloggers en Instagrammers uitnodigd om langs te komen bij de nieuwe Barn om verschillende dingen uit te proberen. Om 10:00 stond de ontbijttafel klaar voor de foto’s en om 12:00 zijn we met een volle maag naar buiten gewaggeld.

Samen met lieve Kara (Socialdeal) en Anne-Floor (TravelwithFlora)

Mijn mening

Ik heb een onwijs leuke ochtend gehad met veel lekker eten. Al moet ik toegeven dat ik niet alles lust, waardoor ik niet te uitbundig heb gegeten. Vooralsnog zijn er genoeg opties voor mij dus ik zou zeker een keer terugkeren. Daarnaast vond ik het leuk om alle meiden te ontmoeten, geeft toch wel een boost om met zoveel girlbosses aan een tafel te zitten.

Ben jij dol op yoghurt?

 

Bekijk ook:

2 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *