Toen ik met twee vriendinnen een dagje naar Amsterdam ben geweest, heb ik ze met veel moeite en veel ‘Hangry’ gedrag overgehaald om naar Corner Bakery te gaan. Ik had al een aantal foto’s van deze plek bekeken, en ik wilde het zelf ook graag een keer bezoeken. Kijken jullie mee?

IMG_7512

Het tentje zit in de Johannes Vermeer straat op nummer 40. Dit is vlakbij het museumplein waar onder andere het Rijksmuseum staat. Het is maar een klein tentje dus je moet geluk hebben als je jezelf ergens tussen kunt proppen. Maar het is erg schattig ingericht!

Ik had op de Instagram van Corner Bakery zelf dit onderstaande drankje al voorbij zien komen, en ik moest hem natuurlijk uitproberen. Hij was wel wat prijzig, maar ja, alles voor de Instagram foto!

Na vrij lang wachten kregen we onze lunch. Deze was zeker ook Instagram-waardig. Voor de mensen die mij kennen, dat fruit is inderdaad na de foto meteen van mijn bord verdwenen. Hihi.

Lees hier ook over een leuke 50’s hotspot in Rotterdam

hotspot-corner-bakery-in-amsterdam
hotspot-corner-bakery-in-amsterdam

Het eten was ontzettend lekker en zeker het wachten waard. Ik zou je het tentje heel erg aanraden als je van leuke lunchzaakjes houdt! En ik raad je al helemaal de unicorn hot chocolate aan!

IMG_7469

Wat is jouw favoriete hotspot in Amsterdam?

Bekijk ook:

3 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *