Laatst was ik door Eindhovens Rondje uitgenodigd om een bezoekje te brengen aan The Happiness Kitchen. Ik ben samen met een aantal andere meiden gegaan die ook actief zijn online. Het is een super gezellig tentje, maar toen ik de kaart bekeek schrok ik wel even: ALLES is gezond?! Oh.. Gelukkig heb ik wel veel nieuwe dingen kunnen leren en was het stiekem ook wel erg lekker!

De bovenste foto is gemaakt door Jamie, haar blog kun je hier vinden!

Mensen die mij kennen weten dat ik een soort afkeer heb tegen ‘gezond’. Ik ben een ontzettend moeilijke eter. Je kunt mij beter vragen wat ik wél lust in plaats van wat ik niet lekker vind. Het was voor mij dus ook een grote stap om naar The Happiness Kitchen te gaan. Maar wauw, ik heb oprecht een aantal nieuwe dingen leren eten.

Verder dan het eten zelf heeft het ook een ontzettend gezellige ambiance. Je kunt er heerlijk lunchen, maar zeker ook ontbijten, flexwerken en dineren! Het heeft een hele rustige en vrije sfeer. Bovendien is het personeel super vriendelijk!

IMG_0702

Je hebt er dan ook ontzettend veel aanbod in eten. Van acai bowls tot (gezonde) gebakjes zoals bijvoorbeeld red velvet cake. Ik heb al ooit eerder een karamel-zeezout brownie bij The Happiness Café, de andere vestiging welke ook in Eindhoven te vinden is. Dat is zeker een aanrader!

Ik was al een keer eerder door Eindhovens Rondje uitgenodigd om te borrelen met andere bloggers onder het genot van borrels en food. Ik was toen bij Berlage, lees hier alles over deze bloggersmeeting.

IMG_0740

Ik heb dit nog nooit meegemaakt, letterlijk alles wat hier op tafel staat, is gezond. Zelfs ík heb het niet voor elkaar gekregen om het in iets ongezonds te draaien. Ik bestelde deze Chocolate breakfast party, wat een combinatie is van verschillende lekkere dingen. Een perfect ontbijtje voor mij dus!

Even een korte analyse van hoe ik dit als moeilijke eter at: Ik begon met al het fruit eraf te gooien, dat is toch nog echt een stap te ver voor mij. Daarna probeerde ik de pannenkoeken, het smaakt niet naar de pannenkoeken die ik ben gewend maar ze waren zeker niet verkeerd. Daarna volgden het chocolade & bananenbrood, de yoghurt en het brood met de spreads. Deze vond ik oprecht best lekker. Het vitamineshotje heb ik geproefd, maar ook weer snel teruggezet. Over het algemeen was ik positief verrast.

Ik wil even meteen disclaimen dat deze analyse volledig gebaseerd is op mijn moeilijke eetgedrag. De andere meiden vonden het super lekker en aten alles op wat ik heb laten liggen. 

IMG_0742

Deze leuke behind the scenes foto geeft precies weer hoe het er aan toe gaat tijdens een bloggersmeeting. Ik vond het echt een ontzettend leuke ochtend! We hebben heerlijk gekletst, leuke foto’s gemaakt en alvast plannen voor nieuwe dates gemaakt. Can’t wait!

Nog een aantal leuke fotootjes:

Ben jij zelf een moeilijke eter? Of ben jij juist dol op alles wat gezond is? Laat het weten in de reacties! Oh en als je tips hebt voor moeilijke eters, graag! 

FAB

 

Bekijk ook:

8 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *