Afgelopen vrijdag was ik uitgenodigd om bij Berlage in Eindhoven andere bloggers te ontmoeten om vervolgens gezellig samen te borrelen. Het leek me onwijs leuk maar tegelijkertijd ook enorm spannend. Maar wauw wat heb ik een geweldige avond gehad!

IMG_9955

Met knikkende knietjes stapte ik uit de bus. Niet perse omdat ik het zó spannend vond, maar juist omdat ik net de dag dat het begon te sneeuwen besloot om een dunne panty met hakken aan te doen. Good job girl.

Ik had met Darya van Tasty Eindhoven afgesproken om 10 meter voor Berlage af te spreken, zodat ik in ieder geval níet alleen naar binnen moest. Ik kende helemaal niemand voor dat deze avond begon, ik had ze alleen even gestalkt online. Ik moet toegeven dat ik het dus best even wennen vond. Gelukkig nam de gezelligheid van de locatie dat gevoel onmiddellijk weg.

Processed with VSCO with p5 preset

Ik was uitgenodigd door Eindhovens Rondje met als doel het bij elkaar brengen van enthousiaste bloggers uit Eindhoven die dol zijn op food! In eerste instantie kon ik het niet geloven. Wat? Huh ik? Heb je wel de goede? Gelukkig werd ik meteen warm onthaald toen ik Berlage binnenstapte.

Toen iedereen binnen was begonnen we met een borrel, natuurlijk pakte iedereen meteen haar telefoon erbij om leuke foto’s te maken. We stonden zowat heel de avond allemaal met onze telefoon in de hand. Desondanks hebben we ook gezellig kunnen kletsen en elkaar leren kennen.

IMG_9960

Ik was nog nooit eerder bij Berlage geweest, maar ik werd meteen verliefd op de gezellige sfeer. Het is gevestigd op dé hipster food straat van Eindhoven: de Kleine berg 16.

Er waren heerlijke hapjes en drankjes en bovendien had Eindhovens Rondje nog leuke goodies geregeld, super lief! Daarvan zal binnenkort meer verschijnen op mijn blog.

IMG_9957

Me aan de bartender:”Hi, ik heb een gekke vraag, zou jij iets kunnen maken wat er heel leuk uitziet voor Instagram? Cocktail? Ja sure!”

Verder dan het mooie interieur en het lekkere eten en drinken, waren de medewerkers ook ontzettend gastvrij. Berlage is perfect als je even snel een drankje wilt doen, maar ook zeker als je de hele avond wil blijven zitten en kletsen met vriendinnen.

IMG_9956

Ik heb een onwijs leuke avond gehad en ik vond het fantastisch om nieuwe meiden te leren kennen! Er staat in ieder geval al een volgende lunchdate gepland, ik kan niet wachten!

Nogmaals ontzettend bedankt voor de gastvrijheid Berlage en Eindhovens Rondje!

Ben jij dol op hotspots? Laat het weten in de reacties!

FAB

Bekijk ook:

8 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *