Ik word echt ontzettend blij van laptopskins. Het weergeeft meteen iemands persoonlijkheid en je kunt er je creativiteit in stoppen. Ik denk dat dit belangrijk is voor je personal branding. In dit artikel laat ik jullie zien hoe je super simpel én goedkoop je eigen laptopskin kan maken. IMG_0061

Ik heb deze skin mogen laten maken bij Caseapp. Je kunt op deze site je creativiteit de vrije loop laten. Je kunt een collage maken die jou volledig representeert, maar als je niet van deze poespas bent kun je ook iets simpelers maken. Ik mag van Caseapp 20% korting geven voor mijn volgers. Met de code FABTAS20 kun je jouw korting halen!

IMG_0069

Ik ben dol op dit soort collages omdat mensen die mij zien werken aan mijn laptop meteen een beeld bij me hebben, (of dat nu positief is een ander verhaal). Of terwijl: heel veel Disney, kleur en Tumblr.

Hoe maakte ik dit hoesje?

Ik ga me in dit deel specifiek richten op de collage, iets anders is namelijk ontzettend makkelijk te maken via Caseapp. Het hoeft zeker niet zo’n drukke collage te zijn, je kunt bijvoorbeeld ook iets doen met foto’s. Ben jij ook zo dol op collages? Lees dan het artikel over hoe je dé perfecte collage maakt.

Op de site van Caseapp heb je verschillende mogelijkheden. Je kunt natuurlijk voor een laptopskin gaan maar je kunt ook je eigen telefoon hoesje ontwerpen. Ikzelf heb een Macbook Air 13″ dus daarvan laat ik de screenshots zien.

Schermafbeelding 2018-03-04 om 16.02.48

Je krijgt meteen een voorbeeld te zien van alles wat je toevoegt. Rechts kun je kiezen voor een collage, tekst, een achtergrond kleur en cliparts. Wat ik ook erg handig vind is dat je het apple logo blijft zien zodat je weet dat je daar niet overheen moet gaan plakken. Je kunt dit logo later ook uit de skin halen zodat het lampje blijft schijnen.

Schermafbeelding 2018-03-04 om 16.05.42

Ik koos eerst voor een achtergrond kleur, ik ben zelf dol op pastelkleurtjes dus ik koos voor blauw. Wat ik vervolgens deed was afbeeldingen op Google zoeken die me aanspraken. Het is belangrijk dat je ‘PNG’ zoekt want anders krijgt je plaatje een witte achtergrond.

Wil je ook weten hoe je je eigen foto op canvas maakt? Klik dan hier

Vervolgens moet je heel veel plaatjes verzamelen zodat je aan de slag kunt gaan met het mooi naast elkaar zetten. Het is belangrijk dat je afwisselt met de grootte en de kleur van plaatjes. Het duurt een hele tijd, maar dan heb je ook wat.

IMG_0067

Ik had de skin na mijn bestelling ontzettend snel binnen, in eerste instantie schrok ik even omdat het ontzettend dun was. Het is dus echt een sticker die je erop plakt, het is geen hoesje. Als je even je best doet en de sticker er recht op plakt lijkt het wel alsof het een hoesje is.

Met de code FABTAS20 krijg je 20% korting op jouw eigen design!

Ik ben erg tevreden over de skin. Ik krijg er ook veel complimenten en vragen over, dus ik ben helemaal positief! Ik vind het vooral zo leuk dat ik me hiermee kan onderscheiden, iets wat van groot belang is voor een girlboss.

Lijkt je het leuk om een eigen skin te ontwerpen? Laat het dan weten in de reacties!

FAB

Bekijk ook:

13 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *