Ergens midden in de stad, verstopt in een steegje vind je dit kleine sprookjesachtige pannenkoekenrestaurant. Als je gewoon door de stad dwaalt, loop je er zo voorbij. Sinds dat ik weet dat het er zit gaan we er veel vaker naar toe. Het leek mij leek om jullie mee te nemen!

Aangezien ik er zo’n vijf jaar geleden een keer met school ben geweest wist ik dat het er zat. Het steegje zit verstopt tussen de grote winkelstraat, om precies te zijn tussen de Manfield en de Only. Even langslopen gebeurt dus niet snel, toch zat het er aardig vol.

Samen met een vriendin besloten we om weer eens een keer langs te gaan bij dit leuke plekje. Binnen ziet het er erg schattig uit, er hangen allerlei Anton Pieck muurschilderingen. Ik ben persoonlijk erg fan van Anton Pieck en zijn sprookjesachtige tekeningen.

De pannenkoeken hier zijn ook echt super lekker, je hebt erg veel keuze en ze doen hélemaal niet moeilijk als je een pannenkoek wil delen.

Ik gooi, zoals gewoonlijk, bijna heel de inhoud van het stroopflesje over mijn kaaspannenkoek. Saartje had daarentegen een kip tortilla pannenkoek met alles erop en eraan. Later deelden we ook nog een pannenkoek met kersen, vanillesaus en kaneelsuiker. Super lekker!

Het ziet er binnen ontzettend gezellig uit, het is echt een aanrader om er een keer te gaan eten! Je moet natuurlijk wel van pannenkoeken houden.

Meer richting de avond zag het er van buiten nog gezelliger uit, zo jammer dat het zo verstopt zit in een steegje, maar gelukkig heeft dat ook iets magisch.

Ben jij dol op pannenkoeken? Lijkt het jou leuk om hier een keer naar toe te gaan? Laat het dan weten in de reacties!

Bekijk ook:

10 Reacties

  1. Super, afgelopen zaterdag nog met mijn dochter geweest. Shoppen en dan lekker als lunch een overheerlijke pannenkoek bij De Pannekoekenbakker. Altijd lekker en ook het personeel is altijd even vriendelijk. Dikke pluim!!!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *