Afgelopen vrijdag waren we weer heerlijk verwend, dit keer bij Yoghurt Barn in Eindhoven. Het was weer onwijs gezellig en ik heb weer een aantal nieuwe meiden mogen ontmoeten. Meer over dit evenement en deze ontzettend leuke hotspot lees je verder!

IMG_3093

Het zonnetje scheen, maar wauw wat was ik blij dat ik een kort broekje had aangetrokken (misschien te kort, ik ben er nog niet over uit). Bezweet en plakkend kwam ik uit de bus en liep ik zo snel mogelijk richting de Yoghurt Barn, deze zit trouwens in de nieuwstraat in Eindhoven.

Als je hier alleen voor de win actie bent, scroll even helemaal naar beneden 😉

IMG_3088

Één minuut voor tijd kwam ik binnen maar dat was gelukkig niet zo’n punt. Iedereen was al met elkaar aan het kletsen en foto’s aan het maken. De tafel was prachtig opgedekt vol met lekker dingetjes. Alles was, net zoals de vorige keer bij The Happiness Café, gezond en duurzaam. Iets wat weer ontzettend lastig voor mij was als moeilijke eter.

IMG_3039

Gelukkig was er genoeg wat ik wel lustte, ik ben namelijk nogal dol op yoghurt dus nadat ik heel stiekem en met een poging tot onopvallend de fruit en noten van mijn gebakje had afgehaald, was het heerlijk!

IMG_3049

We waren welkom vanaf 10:00, op dat moment was er nog niemand dus dat betekent: shooten! Ik moet ook eerlijk toegeven dat ik in de ochtend al wat had gegeten om twee redenen: 1 omdat ik nog een tijdje in de bus zit voordat ik in de stad ben en 2 omdat ik me stiekem al had voorbereid op heel veel fruit en noten. Helaas zat ik dus al vrij snel vol. Ik vond het bananenbrood, de aardbeien milkshake en het toetje op deze foto heerlijk!

IMG_3051

Het interieur ziet er zo ontzettend leuk uit! Heel Instagrammable wat natuurlijk altijd een goed teken is voor bloggers! Hieronder sta ik met een iets te blije bakkes naast Jamie van Adventures Childs!

4abaf17a-d551-4c74-ad32-8027f660de69

Nog een aantal happy pics:

IMG_3034

IMG_3038

IMG_3036

IMG_3040

IMG_3037

Tot slot deze leuke goodies! Hier zat een leuk boekje in met tips en leuke yoghurt recepten én een hele leuke WIN ACTIE voor mijn volgers! Ik mag namelijk twee frozen milkshakes weggeven! Het leek me leuk om dit een keer via Facebook te doen, dus bekijk mijn laatste Facebook bericht hier om te zien wat je moet doen!

Houd jij van yoghurt? 

FAB

Bekijk ook:

8 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *