Voor mijn stage mocht ik als een van de eersten een kijkje nemen bij het nieuwe Safari Resort van de Beekse Bergen en wauw wat is het mooi geworden! Gisteren is de officiële opening geweest dus wellicht zul je meer foto’s hebben zien verschijnen online. Desondanks wil ik toch even de leukste foto’s delen die ik heb gemaakt!

 Alleen al het uitzicht over de savanne vanaf het resort is onwerkelijk.IMG_2916

Misschien is het handig om voor de geïnteresseerden even kort toe te lichten wat voor stage ik doe: Ik loop stage bij Libéma, een van de grootste leisure concerns van Nederland met bedrijven als Beekse Bergen, Autotron en Brabanthallen onder zich. Ik loop daar een marketingstage voor de afdeling beurzen en evenementen. Een ontzettend leuke stage waar ik leer over allround marketing in de leisure branche en soms horen daar leuke uitstapjes als deze bij :D.

IMG_2900

IMG_2919

Een impressie van binnenin het resort:

IMG_2910

IMG_2902

IMG_2929

IMG_2911

Nadat we binnen alles gezien hadden, zijn we het terrein opgegaan. Eerst met het treintje en later nog even te voet. Guess wie er zo slim was om hakken aan te doen op een safaripark.

IMG_2921

IMG_2935

De zeehonden werden gevoerd toen wij er voorbij liepen, wat een ontzettend schattige diertjes! Ik heb zeker vijf minuten lang ‘ahwwwww’ geroepen. Hierbij kun je zien hoe onwijs dichtbij je bij de dieren kunt komen.

IMG_2945

Deze boomhutten zijn echt onwerkelijk, ook van binnen zijn ze ontzettend leuk ingericht.

IMG_2915

Ik vond het ontzettend leuk om alles van dichtbij gezien te hebben, zeker omdat het zo’n groot project is geweest waar ik al ontzettend benieuwd naar was voordat ik aan mijn stage begon.

Zou jij het aandurven om tussen de wilde dieren te slapen?

FAB

Bekijk ook:

2 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *