Je kijkt daadwerkelijk je ogen uit op het moment dat je door de deuren stapt van Lalandia. Van de buitenkant lijkt het een kille tennishal, maar wanneer je binnen bent waan je je in een warm land ver hier vandaan. Oh en tegelijkertijd in de Noordpool. Van deze thematisering kan menig pretpark wat leren. Lees mee over deze fantastische thematisering of bekijk simpelweg de leuke foto’s.

IMG_2195

Als je de kou in Denemarken getrotseerd hebt, zal Lalandia je hart verwarmen. (Cheesy hè?) Dit family entertainment center ligt tegenover Legoland Billund, een pretpark waar ik twee dagen geweest ben. Op Instagram had ik al wat research gedaan naar deze fantastische plek, gelukkig hebben we, zodra er een mogelijkheid was, meteen de kans genomen om het met onze eigen ogen te zien. Is het gek als ik zeg dat ik hier meer verrast door was dan heel Legoland bij elkaar?

IMG_2194

Wanneer je door de deuren gaat kom je in het centrum, hier vind je een theater, allerlei restaurantjes en leuke winkeltjes. De lucht laat het lijken alsof hier de hele dag lang de zon schijnt. De thematisering is ontzettend mooi, ik was verliefd:

IMG_2193

IMG_2192

IMG_2037

We aten Mexicaans in een ontzettend leuk aangekleed restaurantje. Daarna zijn we het center verder gaan ontdekken. Er waren leuke activiteiten als een mini golfbaan die deed lijken alsof je op een immense golfbaan staat.

IMG_2038

Een bowlingbaan waarbij je het gevoel hebt of je Subway Surf aan het spelen bent terwijl je de bal naar de andere kant van het perron smijt.

IMG_2161

Een speelhal die je een stapje verder in Vegas brengt..

IMG_2047

Nog meer leuke barretjes, die helemaal in thema zijn. Er was ook een sports bar alleen die vond ik natuurlijk te gezond om op de foto te zetten, you know me.

IMG_2044

Er was ook een groot zwembad, jammer genoeg konden we dit niet van dichtbij zien, maar we hadden wel nog Winter World om te ontdekken.

IMG_2042

Nadat je bij het treinstation uitgestapt bent kom je via Vegas in Winterwonderland. Ik heb maar een woord hiervoor: WAUW! Hoe ze van zo’n saaie lege hal zoiets leuks hebben kunnen maken vind ik erg bijzonder.

IMG_2053IMG_2058

Prachtige muurschilderingen die overlopen naar het donker van het plafond. IMG_2063

Met nog meer leuke activiteiten als een glijbaan en een schaatsbaan! IMG_2057

Ontzettend leuke interactieve speelelementen voor kinderen! IMG_2054

Heel veel grappige benamingen, bordjes en muurschilderingen die een verhaal vertellen.IMG_2061

Na een koud dagje Legoland, heeft Lalandia mij verbaast. Niet alleen was het heerlijk warm binnen in de hal, het had betere faciliteiten en betere storytelling dan heel Legoland bij elkaar. Lalandia als afsluiter heeft mijn dag onmiddellijk weer goed gemaakt! Oh en natuurlijk hoort daar een Instagram shoot bij..

Zou jij je hier ook wel een avondje kunnen vermaken?

FAB

Bekijk ook:

4 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *