Vorige zomer bezochten we Burg Eltz in Duitsland nadat we een hele sprookjesvakantie hadden gehad waar we onder andere Slot Neuschwanstein en Salzburg bezochten. En toen voor Burg Eltz gebeurde er iets bijzonders, we maakten met z’n vieren een foto.

Samenwerking

Een tijdje geleden ontving ik een mailtje van CanvasCompany met de vraag of ik een foto op hout wilde ontvangen in ruil voor een review. Toevallig was ik net op zoek naar een cadeau voor mijn moeder dus ik was enthousiast.

De foto op hout die ik ontving was 80 x 60 centimeter inclusief whitewash-behandeling en ophangsysteem. In totaal was de waarde van de foto op hout €127,95. Oh en ondanks dat ik de foto’s buiten heb gemaakt, zijn de planken bedoeld voor binnen. 

Bestellen

Het bestel proces verliep erg makkelijk, je hebt veel verschillende opties om het ontwerp helemaal naar jouw zin te zetten. Naast het kiezen van het formaat kun je er ook nog voor kiezen om tekst op de afbeelding te drukken.

De levering verliep op erg vlot, enkele dagen nadat ik hem besteld had kwam hij al binnen, perfect op tijd!

Kwaliteit

Ondanks dat de kwaliteit van de foto zelf niet super was, vind ik dat de foto er nog erg mooi op gedrukt is. Ik wilde graag een foto waar we alle vier opstonden, en aangezien we die niet zo vaak een maken, was dit de beste optie. Als ik opnieuw een foto op hout zou bestellen, zou ik zorgen dat ik een foto aanlever in hoge kwaliteit.

Naast een foto op hout, is het ook mogelijk om een foto op forex te bestellen! Forex is een soort kunststof en doordat het forex materiaal vrijwel geen textuur heeft, is het vrij geschikt materiaal om de foto’s vrij strak af te drukken met een scherpe kwaliteit.

Welke vakantieherinnering zou jij graag op hout hebben?

Bekijk ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *