Hoewel januari voor mijn gevoel de langste maand ooit is geweest, is februari voorbij gevlogen. Een afwisseling van leuke avonturen (zoals een bezoek aan Disneyland Parijs) en vele uren opgesloten zitten in mijn torenkamertje om deadlines te halen. Dit keer geen tips of inspiratie, maar een kijkje in mijn dagelijkse leven, ofwel; mijn dagboek!

Meestal hoor je van mij alleen iets wanneer ik leuke dingen doe, ik krijg dan ook vaak de vraag of ik alleen maar heel de dag uiteet en pretparken bezoek. Dat is natuurlijk absoluut niet waar, ik doe heel veel leuke dingen maar zodra je een aantal dagen niets van me ziet ben ik of erg druk bezig met (school)werk of lekker urenlang Disney+ en Netflix af aan het struinen. Vandaar dus:

Een kijkje in mijn dagboek in februari 2019

Ironisch trouwens de naam ‘dagboek’. Dit artikel beschrijft namelijk helemaal niet elke dag maar de hele maand. Daarnaast heeft het weinig weg van een boek. De naam vind ik leuk omdat mijn model zo heette toen ik fanatiek Gosupermodel rulede.

Minor Efteling

Het afgelopen half jaar zijn wij druk bezig geweest met een minorproject voor de Efteling wat we onlangs afgerond hebben. De minor die ik volgde was ‘Storytelling and Consumer Behavior’ aan de Breda University of Applied Sciences waar ik nu al vier jaar studeer. Ik heb een aantal enorm drukke, leerzame, bijzondere, af en toe stressvolle maar vooral hele leuke maanden gehad en ik ben super dankbaar voor de kansen die we aangeboden hebben gekregen binnen de Efteling.

We hebben het project gehaald met een 8,6 dus wij zijn helemaal heppie de peppie!

Deadlines

Na deze grootse, maar slechts kortdurende overwinning, heb ik me opgesloten in mijn kamer om te leren voor de voortgangstoets. Dé toets die bepaalt of je je diploma mag ontvangen en tegelijkertijd de laatste toets die ik (als het goed is) ooit ga maken. Hierin zat alle kennis die we de afgelopen jaren niet gehad hebben. Erg frappant. Gelukkig hebben we een flexibele school die ons een beetje vooruit geholpen heeft waardoor ik nu ook mijn laatste toets gehaald heb, yes! Afstuderen komt zo toch wel steeds dichterbij..

Disney!

Vervolgens was het eindelijk tijd voor die langverdiende vakantie van twee dagen naar ons tweede huis: Disneyland Parijs! Een trip die vooral in het teken stond van het opspeuren en ontmoeten van mijn favoriete Disney guys.

Nadat ik dolenthousiast uit Pirates of the Caribbean kwam en met een fout Frans accent riep dat ik op avontuur wilde met Jaque Sparró gebeurde het: ik ging op avontuur met Jaque Sparró. Al was het avontuur van korte duur aangezien er meer mensen hetzelfde idee hadden. Disney guy 1: check. Kijk mijn blije hoofd.

Nadat we ons fotomoment met Chewie hadden gehad, rende ik zo snel als het kon naar mijn tweede favoriete Disney guy: Kylo Ren. Jammergenoeg was ik wederom niet de enige met een crush op Kylo Ren, maar hey, we hebben een foto samen!

Eugene is een verhaal apart. Wanneer iemand mij vraagt op wat voor jongens ik val dan is het antwoord altijd: Flynn Rider. Zo werd ik door drie mensen geappt dat we Rapunzel en Eugene konden meeten in het andere park. Ik heb toen Veerle en Vicky gesmeekt om mee te rennen van het ene naar de achterkant van het andere park.  Eenmaal aangekomen was de rij al gesloten..

Gelukkig hebben we deze foto wel kunnen maken bij de parade, als je je afvraagt wat er achter de camera gebeurde: vier meiden die springend en zwaaiend Rapunzel’s en Flynn’s aandacht probeerden te trekken. Geslaagd!

Aangezien ik niet zo heel veel waarde hecht aan een foto met mij alleen met fur characters (sorry Mickey en Jafar), stelde ik voor om foto’s te maken van mijn vriendinnen. Tot ik Mickey steeds groter door mijn camera zag, even bang was dat hij mijn neus ging pakken maar hij aan het lollystokje in mijn mond trok. Voor ik het doorhad zat het al in zijn eigen mond.

Ik vond het iets té grappig zoals je aan mijn prethoofd hieronder kan zien.

Hetzelfde gebeurde bij Jafar. Hij was een enorme sjansbal. Nadat ik foto’s had gemaakt van Jafar die indruk probeerde te maken op al mijn vriendinnen, kwam hij ook nog even achter mij aan voor een kusje. Ik wist niet hoe snel ik weg moest rennen. No way.

Dat was even in het kort mijn avontuur in Disneyland. Het is niet zo dat we enkel karakters hebben ontmoet, maar dat zijn op dit moment wel alleen de verhalen die ik te vertellen heb. Als je meer van mijn Disney avonturen wil zien, kijk dan even op mijn Instagram!

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Huppelen door Disneyland without strings to hold me back 🥰🤥💁🏼‍♀️

Een bericht gedeeld door Fabiën Vlems|Travel&Leisure (@fabtastictravels) op

Opgesloten

Toen heb ik weer even een aantal dagen het daglicht niet gezien aangezien ik heel hard moest werken aan een plan van aanpak wat binnen een aantal dagen af moest. Ik had al een beetje vertraging omdat mijn afstudeeropdracht vrij last minute op mijn pad is gekomen, dus dat betekende extra hard typen. Gelukkig heeft het harde werk geloond en heb ik een GO gekregen voor mijn opdracht!

Afstuderen

Nu vraag je je waarschijnlijk af wat het dan is waarvoor ik me de aankomende maanden nog vaker in mijn kamer op ga sluiten. Ik ga de aankomende maanden bezig zijn met de marketing en communicatie voor Bike & BBQ to Fight Cancer, het nieuwe evenement van de stichting Fight Cancer. 13 juni 2020 zullen er (als ik mijn marketing goed doe) circa 500 deelnemers 80 kilometer gaan mountainbiken door de natuur om Tilburg met als doel zo veel mogelijk geld in te zamelen voor effectief kankeronderzoek. De dag zal worden afgesloten met een gezellige BBQ!

In het algemeen heb ik nogal veel moeite gehad met het vinden van een stage, dus ik was dolblij toen ik deze kans aangeboden kreeg na de afsluiting van mijn minor bij de Efteling.

Afscheid nemen van Breda

Nu dat ik druk bezig ben met afstuderen, heb ik besloten om mijn kamer in Breda op te zeggen om weer terug bij mijn ouders te wonen. Ik hoef namelijk nog maar maximaal twee keer per week richting Breda en aangezien ik altijd kan crashen bij mijn zusje in Tilburg, scheelt het toch weer een paar honderd euries in de maand. Bovendien hoef ik niet meer te koken, wat ik overigens toch vrijwel niet deed omdat ik daar zo’n gruwelijke hekel aan heb. De magnetron was mijn beste vriend.

Alhoewel ik het fijn vind dat er weer gezond eten voor me gekookt wordt, ga ik de stad en het wonen in de stad toch wel onwijs missen. Gelukkig neemt een collega van me mijn kamer over dus dan kan ik altijd haar nog lastigvallen.  Aangezien ik nu al in Tilburg én Breda heb gewoond is het mijn nieuwe doel om in zo veel mogelijk verschillende steden gewoond te hebben. Haalbaar? We gaan het zien..

Vooruitblik

De aankomende maanden zal ik vooral druk bezig zijn met mijn onderzoek en een aantal andere projecten waar ik druk mee bezig ben. Ik zou heel graag meer willen gaan delen op mijn blog en Instagram (nog meer?) niet enkel de perfecte plaatjes maar ook alle minder leuke dingen. Daarnaast lijkt het me heel leuk om dit maandelijkse dagboek bij te houden om mijn hersenspinsels kwijt te kunnen. Ik hoor graag wat jullie van dat idee vinden!

Hoe was jouw februari?

Bekijk ook:

5 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *