Vaak wanneer ik aan medestudenten vraag of ze een account hebben op LinkedIn hebben is het antwoord: ‘ja ik heb wel een account, maar doe er niet zo veel mee’. De enige reden waarom ze de app openen is om een oproepje te doen voor een stage binnen het netwerk van 50 mensen dat ze hebben. Hier liggen een aantal gemiste kansen. In dit artikel deel ik 9 tips voor studenten die op willen vallen op LinkedIn.

Lees het hele artikel hier!

 

Bekijk ook:

2 Reacties

  1. Ik moest even terug zoeken naar het artikel, maar gelukkig heb ik hem gevonden.
    Ik ben op dit moment bezig met het opstarten van mijn Linkedin profiel. Het begin is er, maar ik ben nog aan het bedenken welke informatie ik wel en niet kan delen. Deze tips helpen mij zeker om te kijken hoe kan ik mijn pagina beter maken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *