11 sfeervolle plaatjes van de kerstmarkt in Dortmund

Om verplichtingen te ontwijken (oeps zei ik dat hardop) gaan wij ieder jaar op tweede kerstdag ergens naar toe. Twee jaar geleden was dat Europa-Park, vorig jaar was het Praag en dit jaar zijn we twee daagjes richting Dortmund gegaan.

De kerstmarkt in Dortmund is verdeeld over drie verschillende pleinen in de binnenstad, allemaal dicht bij elkaar. Er zijn een aantal attracties, heul veel eten en honderden kraampjes vol spullen die je nooit nodig gaat hebben. Oh en ze hebben de grootste kerstboom van de wereld.. Follow my blog with Bloglovin

Oh en kerstmarkten zijn natuurlijk de perfecte plek voor mooie Instagram foto’s!

Wil je weten hoe ik de onderstaande foto heb bewerkt? Klik dan hier voor een uitgebreid stappenplan!

Ben jij ook zo dol op kerstmarkten?

Liefs,

Fabiën.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *