Met dit heerlijke herfstweer is het geen pretje om zo veel thuis te moeten zitten. Van Tropilex ontving ik een pakketje om het thuis zitten net iets leuker te maken. In dit artikel laat ik je graag deze leuke hangstoel zien!

Er zijn verschillende redenen dat ik momenteel zo veel thuis zit. Seizoenswerk wat stopt na Halloween, een opleiding die meer lijkt op een streamingsdienst en een pandemie die het reizen ook een stukje moeilijker maakt. Af en toe voelt het zo ontzettend alleen. Gelukkig heb ik een doel voor ogen en droom ik van reizen die ik in de toekomst weer kan maken wat mij motiveert om mezelf door deze tijd te sleuren.

Het is dan extra leuk als je een onwijs leuke hangstoel ontvangt waarvan niet alleen ikzelf heel gelukkig word, maar ook mijn moeder blij mee maak.

Tropilex hangstoelen en hangmatten

Ben je toe aan ontspanning of weet je net als ik ook af en toe even niet meer wat je met jezelf aan moet? Dan heeft Tropilex de juiste oplossing: een hangmat of hangstoel om in weg te dromen over een volgende vakantie. Tropilex heeft een ruim aanbod met hangmatten en hangstoelen van de beste kwaliteit en zeer duurzaam gemaakt.

Wanneer je iets vóór 16:00 besteld, wordt je product dezelfde werkdag nog gratis verzonden. Niet tevreden? Dan kan het gratis geretourneerd worden. Bekijk de collectie van Tropilex ook op Dehangmat.nl

Zwarte hangstoel

De Mexicaanse Macramé hangstoel die ik ontving is met de hand geweven en wordt verkocht voor €99 euro. De polyester draden maken het mogelijk om de hangstoel ook buiten te hangen. De touwen zijn gemaakt van gerecyclede plastic flessen, zeker duurzaam dus.

Duurzame hangmatten

Alle hangmatten en hangstoelen uit het assortiment zijn gemaakt van extra stevig materiaal en bestaan voor 65% uit polyester en voor 35% uit katoen. Dit maakt het een stuk duurzamer dan andere hangmatten. Verder houdt Tropilex de productie van hun assortiment nauwlettend in de gaten en bezoeken ze regelmatig zelf ateliers.

Fairtrade

Naast dat de hangmatten van duurzaam materiaal zijn, worden ze ook duurzaam gemaakt. De hangmatten worden namelijk door traditionele hangmatwevers uit Colombia en India gemaakt die er eerlijk voor betaald krijgen.

Tropilex, 1% for the planet

Tropilex is lid van de organisatie ‘One percent for the planet’ en daarom wordt 1% van elke verkoop gedoneerd aan non-profit milieu-organisaties. Op deze manier kun je zonder zorgen blijven hangen.

Ik ben heel blij met deze hippe hangstoel, ondanks dat het nu toch wel een beetje te koud is, kan ik niet wachten om er in de zomer in te werken. Naast dat hij praktisch is, ziet het er ook gewoon super vrolijk en modieus uit in de tuin.

Zie jij jezelf zo ook wel hangen?

Dit artikel is in samenwerking met Tropilex

Bekijk ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *