Ben jij nog op zoek naar (hele) last minute kerstcadeaus of is er iemand binnenkort jarig die dol is op reizen? In dit artikel heb ik verschillende unieke cadeautips voor reisliefhebbers voor jullie samengesteld oplopend van budget cadeaus naar wat duurdere cadeaus.

9 Unieke cadeautips voor reisliefhebbers

1 Paspoort Cover

Ondanks dat veel reisliefhebbers niet veel meenemen wanneer ze op reis gaan, gaat een paspoort wel altijd mee op reis. Met een paspoort weet je zeker je goed zit: een nuttig cadeau wat er ook nog eens heel leuk uitziet. Bekijk hier alle paspoort covers.

De covers: Wereldkaart, Marble, Roze voor rond €10,00

2 Kaartspel

Ondanks dat ik niet altijd dol ben op spelletjes, zijn er een aantal die ik wel ontzettend leuk vind. Shit Happens heb ik onlangs met collega’s gespeeld, waar af en toe hele interessante discussies ontstonden. Black Stories is ook fantastisch voor op reis, of wanneer je met dertig graden in een ellenlange wachtrij staat voor een attractie in Disneyland. Bekijk hier andere kaartspellen op Bol.com!

Exploding kittens (€16,99), Shit Happens (€14,99) en Black Stories (€15,95)

3 Laptopskin

Helaas heb ik mijn eigen laptopskin, die ik een paar jaar geleden maakte er afgehaald, maar oh wat werd ik vrolijk van mijn kleurrijke laptop. Je kunt het net als ik onder kliederen met stickers, maar je kunt er ook voor kiezen om voor één foto of achtergrond te gaan. Voor ongeveer €30,00 kun je je eigen Laptopskin designen bij Caseapp.

4 Boek

Ondanks dat we nu even niet kunnen reizen kunnen we er nog wel van dromen toch? Ik vind het onwijs leuk om door boeken te bladeren voor inspiratie. En aangezien het nu aangeraden wordt om in Nederland te blijven, kunnen we nog steeds wel de mooiste plekjes van Nederland ontdekken?

Verliefd op Nederland (€22,50), Little Escapes (€26,48) en Bucketlist Stedentrips (€24,98)

5 Polaroid camera

Foto’s maken is iets wat ik het liefst doe wanneer ik op reis ben. Polaroids leggen de mooiste momenten uniek vast (als de foto niet mislukt natuurlijk) en zo kun je de leukste herinneringen vastleggen.

Lichtblauw en Lichtroze beide voor €69

7 Hangmat

Onlangs ontving ik deze ontzettend hippe Hangstoel. Super mooi voor je interieur maar ook heel handig. Deze Macambre hangstoel vind je bij Tropilex voor €99,00. Naast deze mooie hangstoel hebben ze ook allerlei leuke andere hangstoelen en hangmatten.

7 Koffer

Toen ik opzoek ging naar unieke cadeautips voor reisliefhebbers ben ik zelf helemaal verliefd geworden op deze pastel koffers (de lila is mijn favoriet). Wil je een wat groter cadeau kopen en is het voor iemand die ook dol is op pastel kleurtjes dan zijn deze koffers onwijs leuk.

Lila (€119), Lichtblauw (€124,95) en Salmon pink (€69,95)

8 Foto op hout

Nog op zoek naar iets leuks voor aan de muur? Dan is deze foto op hout een onwijs leuke en persoonlijke cadeautip. Je bestelt hem voor €127,95 bij Foto op Hout.

9 Wereldkaart

Tot slot ontving ik deze mooie Wereldkaart met roze tinten een aantal jaar geleden. Je kunt hier vlaggetje bij bestellen om zo alle plekken waar je geweest bent aan te stippen. Deze wereldkaart kun je bestellen bij Wereldkaarten.nl voor €189,95.

Heb jij nog unieke cadeautips voor reisliefhebbers?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *