Wij zijn verliefd geworden op dit schattige eettentje, we zijn er maar liefst drie keer gaan eten in de korte tijd dat we in Krakau waren. Word je al blij van het interieur? Wacht maar tot je het eten ziet..

Café Camelot - Dit roze restaurant in Krakau mag je niet missen!

Antieke meubels, vrolijke kerstelfen en andere tierelantijntjes. Als je er geen genoeg van kunt krijgen dan mag je dit restaurantje absoluut niet voorbijgaan. Midden in het stadscentrum van Krakau vind je Camelot, een ontbijt, lunch en diner restaurant.

Verstopt

In eerste instantie zou je er zo voorbij lopen, het zit namelijk goed verstopt in een zijstraatje, waar je meestal de pareltjes van de stad vindt overigens. Ik had al een foto van dit leuke tentje opgeslagen maar toevallig kwam mijn vader er ook mee. En zo zaten we in de ochtend aan de ontbijt tafel bij Camelot.

Lees hier ook mijn tips voor drie perfecte dagen Krakau!

Ontbijt

Het ontbijt was onwijs lekker, overal zat vers fruit bij (niet dat ik dat heb gegeten maar hé, voor de liefhebbers) en daarnaast was alles onwijs mooi gepresenteerd. Het is duidelijk dat er iemand met passie in de keuken kunstwerkjes aan het maken is geweest. Daarom besloten we om in de avond en de ochtend daarop ook maar hier aan tafel te schuiven.

Hiervoor wil je toch spontaan een vliegticket boeken via Vluchtboeken.nl en naar Krakau vliegen?

Café Camelot - Dit roze restaurant in Krakau mag je niet missen!

Reserveer op tijd!

Let wel op, wij zijn niet de enige die hebben ontdekt dat dit zo’n geweldige hotspot is. Aangezien we op z’n Nederlands rond 17:00 aan tafel zaten, hoefden we niet lang te wachten. Maar toen we het restaurant verlieten stond er een enorme rij tot buiten. Zorg dus dat je wel reserveert, of ook op tijd gaat eten.

Diner

Vrijwel alles werd vers gemaakt waardoor het wel wat langer duurde voordat je het eten op je bordje had. In de avond aten we er ook onwijs lekker, daar gaven ze van te voren al aan dat het langer ging duren gelukkig. De foto van mijn avondeten ontbreekt omdat ik te veel honger had om een gehele fotoshoot te doen van mijn maaltijd.

Ben je van plan om Auschwitz te bezoeken tijdens je citytrip Krakau? Lees dan hier mijn ervaring met het bezoek.

Conclusie hotspot Krakau

Wij hebben ontzettend genoten en ik raad ook zeker aan om dit restaurantje op te slaan als je nog ooit van plan bent op Krakau te bezoeken. Het eten is onwijs lekker en vers, en het interieur is heel authentiek en sfeervol.

Café Camelot - Dit roze restaurant in Krakau mag je niet missen!

Zou jij ook dolgelukkig zijn in dit roze tentje?

Bekijk ook:

1 Reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *