Je bent op het strand en wil eigenlijk een leuke foto om het thuisfront, of je Instagram volgers, jaloers te maken op wat voor heerlijk strand jij vertoeft en hoe bruin je al geworden bent. Zo’n foto in bikini is alleen nog wel even een dingetje.. In deze blog deel ik 7 leuke foto ideeën voor op het strand die jouw strandfoto uniek maken.

1 Half in het water

Als je nu eenmaal op het strand staat is het zonde om niets te doen met het water, althans als de temperatuur een beetje te doen is.

2 Uitzicht

Heb je een strand met daarbij een prachtig uitzicht, of een aantal rotsen waarop je kunt gaan zitten? Dan maakt dit je vakantiefoto extra speciaal. Zo’n uitzichtfoto is leuk, maar het is natuurlijk nog leuker als jij er zelf op staat.

3 Creatief met schelpen

Verveel je je op het strand en zijn er schelpen te vinden? Ga dan op zoek naar de leukste schelpen en doe hier een creatieve fotoshoot mee, zo heb je een unieke foto die niemand anders heeft!

Zijn bikinis wel of niet toegestaan op je Instagram? Ondanks dat er van mij niet veel strandfoto’s te vinden zijn, vooral omdat je mij niet vaak op het strand vindt, vind ik het wel altijd leuk om strandfoto’s van andere meiden te zien, althans als ze niet volledig bewerkt en geforceerd zijn. Nog op zoek naar een mooie bikini waarmee je kunt flaneren op het strand? Bekijk dan de leukste bikini’s of mooiste badpakken van LASCANA.

4 Spelen met het water

Huppel richting de zee, tik met je voeten de zee aan en ren vervolgens heel snel weer weg wanneer je je realiseert dat het water toch nog net even te koud is. Zorg wel dat er een cameraman in de buurt is om jouw spontane momentje vast te leggen.

5 Zitten op een strandstoel

Wanneer het water toch echt te koud is, dan is een leuke foto vanaf je strandstoel inclusief cocktail net zo leuk!

6 Poseren met een voorwerp

Vind je het lastig om te poseren in bikini? Zorg dan dat je een voorwerp meebrengt of zoekt om mee te poseren. Spreek even een knappe surfer aan of je zijn board mag lenen of neem je leuke camera mee.

7 Zonsondergang

Als je echt de mooiste foto’s wilt, heb dan even geduld en wacht tot de zon ondergaat. Zeker tijdens Golden Hour waarbij de lucht goud kleurt is bijna elk plaatje wat je schiet prachtig.

Maak jij graag foto’s op het strand?

Bekijk ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *