Social content expert

Laten we van jouw online aanwezigheid een feestje maken!

Ik ben dol op het lezen, zien, vertellen en schrijven van verhalen en vervolgens ook nog eens er voor te zorgen dat de verhalen bij de juiste mensen terecht komen. Twee moeilijke termen die de interesses waar ik me graag in verdiep omschrijven zijn: Storytelling en Marketing. Storytelling omdat het verhaal dat je vertelt key is om waardevolle content te creëren. Marketing omdat het natuurlijk belangrijk is dat dit verhaal bij jouw ideale lezers (en eventueel toekomstige klanten) terecht komt. 

pexels-photo-390573

Disclaimer: Ik ga even heel eerlijk toegeven dat dit allemaal nog een concept is, momenteel heb ik het redelijk druk met mijn opleiding en ben ik nog aan het ondervinden hoe ik mezelf zou willen branden. Uiteraard mag je me altijd een mailtje sturen voor meer informatie of als je tips hebt!

Storytelling

Freelance content creatie 

Door mijn werkervaring bij mijn marketing stage heb ik mijn vaardigheden in werking kunnen zetten. In dit half jaar heb ik verschillende blogs, nieuwsbrieven, sociale media berichten en andere content mogen creëren. Naast deze werkervaring, blog ik al een aantal jaar met liefde op mijn eigen blog.

Mensen volgen mensen, niet bedrijven

Wanneer je aan de slag gaat met het schrijven van content, is het waarschijnlijk lastig om de juiste woorden op papier te krijgen. Je bent al snel geneigd om een verkooppraatje te houden en te doen alsof je bedrijf perfect is en gerund wordt door een robot. Naar mijn mening is het belangrijk dat je content recht uit je hart komt en relevant is voor je lezers en/of klanten maar ook dat je jezelf en je collega’s laat shinen. Krijg jij de kriebels van schrijven en besteed je dit liever uit? Aarzel dan niet om me een mailtje te sturen!

Mijn artikelen:

Marketing

Social media 

Naast dat ik een enorme verslaving heb aan sociale media, duizenden volgers dagelijks op de hoogte houd via Instagram en ten slotte erg veel lees over het onderwerp, vind ik het ook onwijs leuk om je te helpen met het opstarten van sociale media, de juiste strategie te kiezen voor jouw bedrijf of het gedeeltelijk uit handen te nemen.

Ben jij als ondernemer pas net begonnen met sociale media en heb je geen idee waar je moet beginnen? Ben je dol op Instagram en zou je graag willen groeien als influencer? Of verzuip je in je werk en heb je geen tijd om de sociale media van jouw bedrijfje bij te houden? Laat me je een handje helpen!

Influencer marketing

Een onderwerp waar ik zelf erg geïnteresseerd en betrokken bij ben is influencer marketing. Ik ben zelf dagelijks bezig met Instagram en verdien zelf zo nu en dan een klein zakcentje door samenwerkingen met bedrijven. Aan de andere kant bezoek ik regelmatig evenementen over hoe influencer allemaal in zijn werking gaat achter de schermen. Zo ben ik bij het influencer marketing event geweest en naar the social conference. Hierdoor heb ik vanuit beide kanten kennis over het onderwerp, weet ik wat wel en niet werkt en ben ik altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Wil je meer informatie hierover? Stuur dan een mailtje naar fabtastic.diy@gmail.com of neem een kijkje op mijn Linkedin!

Liefs,

Fabiën.