Afgelopen zondag lag er voor het eerst na lange tijd weer een laagje sneeuw. Ik en mijn camera, die ik twee dagen daarvoor gekocht had, sprongen een gat in de lucht. Want de Winter Efteling + sneeuw is natuurlijk magisch. Daarnaast was het behoorlijk mistig wat ook voor een aantal prachtige tafereeltjes zorgde. Kijken jullie mee?

DSC00023DSC00027DSC00033DSC00036DSC00038DSC00041De leuke vreugdevuur pleintjes waren onwijs gezellig in de kou. Daarnaast waren er verschillende optredens aangezien we er in het weekend waren, dat maakt het allemaal nog iets gezelliger. DSC00082DSC00094DSC00101

Vooral het Anton Pieck plein was prachtig ondergesneeuwd. En al die lichtjes maken het nog gezelliger natuurlijk.

DSC00114DSC00125DSC00117

Op het einde van de middag was vrijwel alle sneeuw veranderd in plakkerige zooi waar je makkelijk je been over breekt als je niet uitkijkt. Gelukkig was er nog wel veel mist wat het nog steeds een prachtig winters plaatje maakt.

DSC00154

Bekijk hier ook 7 redenen waarom je in de herfst naar de Efteling moet  en de leukste foto ideeën uit de Efteling

DSC00160

Ben jij ook zo dol op de Winter Efteling of ga je toch net iets liever in de zomer?

Liefs,

Fabiën.

Bekijk ook:

2 Reacties

  1. Mooie foto’s! Ik ga toch liever in de zomer, omdat je dan lekker in een korte broek en topje kan rondlopen. Maar ik snap ook helemaal dat de Winter Efteling iets magischer is 🙂 Vooral die kampvuurtjes maken het knus.

    Liefs,
    Marloes

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *