DAGBOEK | TuinIdee, donut shoot en escape room testen

DAGBOEK |Ik slaag er maar al te goed in om mijn dagen helemaal vol te plannen. Het bijzondere is, hoe drukker, hoe leuker ik het vind. Laat mij maar heel de dag op pad gaan. Vandaag neem ik jullie een dagje mee in mijn hectische leventje!

Processed with VSCO with p5 preset

Mijn wekker stond om 7:30, wat voor mij in principe uitslapen is. Ik wist dat het een lange dag werd, dus jammergenoeg geen hakken aan. Toch moest ik er wel even netjes uit zien aangezien ik voor stage naar TuinIdee ging. Ik trok dus wel even een rokje uit de kast, waar ik tijdens de escape room spijt van had.

IMG_9533Ik reisde eerst naar Den Bosch, waar ik werd opgehaald om naar TuinIdee te gaan. TuinIdee vond plaats in de Brabanthallen, waar ik door mijn stage een deel van de marketing voor doe. Dus ik was erg benieuwd hoe het er in het echt aan toe ging.

IMG_9542Aan het evenement zelf vond ik niet zo veel aan, aangezien ik niet zo veel voel voor tuinen en alles wat daarbij komt kijken. Wel vond ik het heel leuk om de locatie een keer te zien, de mensen op locatie te ontmoeten en ik moet toegeven dat het eten ook niet verkeerd was, hihi.

Processed with VSCO with p5 presetNadat we weggingen uit de Brabanthallen, reed ik met een collega mee naar Breda waar ik een afspraak had op school. Aangezien ik nu fulltime stage loop ging het gesprek op school daar ook over. Ik vond het een erg leuk gesprek, mijn docent vroeg namelijk naar wat mijn droom was en ik heb een poging gedaan om dat uit te leggen. Ze was echt super positief en zei dat het echt iets voor mij was, ondanks dat ik haar nog nooit eerder had gesproken. I’m happy!

Processed with VSCO with p5 presetToen ik klaar was met mijn gesprek was het tijd om eindelijk weer Saartje te zien. Ze zou eigenlijk zes maanden in Amerika stage lopen maar door omstandigheden was ze al eerder terug. Wat ik stiekem niet zo erg vind: meer fooddates!

Processed with VSCO with p5 presetWe hadden al eerder afgesproken om iets te gaan eten. We zijn toen samen naar Tilburg gereisd en hebben daar eerst een shoot gedaan met een donut. Casual.

Processed with VSCO with p5 presetDaarna zijn we de stad in gegaan, zijn we een aantal winkels binnen geweest, heb ik eindelijk (nu de winter bijna afgelopen is) een winterjas gevonden en heb ik een rok gekocht die iedereen in mijn omgeving gaat haten.

Daarna zijn we gaan eten bij ons favoriete pannenkoekenrestaurantje, het is zo ontzettend schattig. Klik hier als je meer wil weten over dit sprookjesachtige restaurantje!

Processed with VSCO with p5 presetNadat we ongegeneerd twee pannenkoeken naar binnen hadden gewerkt werd het tijd om naar de volgende bestemming te reizen. We gingen namelijk een escape room uittesten in Boxtel!

Processed with VSCO with p5 presetDe escape room was ergens op een afgelegen boerderij, dus dat begint meteen al positief in het donker. Ik deed de escape room samen met Saartje en een aantal collega’s, aangezien de escape room gemaakt was door een andere collega.

Processed with VSCO with p5 presetNa heel veel hints en tips zijn we er gelukkig wel uitgekomen!

Daarna vond ik het wel goed geweest en ben ik, met Starbucks of course, naar huis gereisd.

Processed with VSCO with p5 preset

Ben ik de alleen als ik zeg dat ik druk zijn leuk vind? De dagen dat ik mijn hele dag volplan zijn het meest vermoeiend, maar ook meteen het leukst. Het grote nadeel is dat ik veel moet reizen, gelukkig stelde ik een paar tips op zodat je je tijdens het reizen niet meer hoeft te vervelen.

Vind jij drukke dagen ook het leukst? Hoe zien jouw dagen eruit? Laat het weten in de reacties!

FAB

0 thoughts on “DAGBOEK | TuinIdee, donut shoot en escape room testen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *