Zo verveel je je nooit meer tijdens het reizen!

Ik spendeer een groot deel van mijn tijd in het openbaar vervoer, dit zal voor de meeste studenten wel gelden. Verder dan voor mezelf uit staren kwam ik meestal niet. Herkenbaar? Vanaf nu hoeft dat nooit meer. Lees snel verder als je je nooit meer wil vervelen tijdens het reizen.

IMG_9157 (1)Inspiratie

Ik vind het altijd erg fijn om in het openbaar vervoer inspiratie op te doen voor bijvoorbeeld mijn blog. Ik zet dan muziek op en kijk naar buiten en probeer dan zo veel mogelijk outside the box te denken. De ideeën schrijf ik op zodat ik er later mee aan de slag kan.

Werk

Als je goede wifi-verbinding hebt, kun je natuurlijk alvast wat vooruit werken. Werk bijvoorbeeld al een deel van je email af, of maak een to-do list van wat je deze dag nog wil bereiken. Super effectief.

Doe Buzzfeed tests

Heb je nu echt niets te doen, en moet je echt nog lang reizen? Maak dan de leukste Buzzfeed tests, meestal zijn deze vrijwel onzin en gaat het helemaal nergens over, maar het is zeker wel vermakelijk.

Pinterest

Ga aan de slag met Pinterest. Sinds kort ben ik er steeds meer mee bezig, en ik merk dat je met een klein beetje moeite al veel kunt bereiken. Begin met het indelen van je pagina, en ga daarna vooral lekker veel pinnen!

Bellen

Als ik mijn 4g niet op wil maken, ga ik meestal gewoon bellen met iemand. (Zorg wel even dat je niet in de stiltecoupé zit). Ik merk dat ik door dit te doen erg veel tijd win, en het is natuurlijk super gezellig.

Oh no, telefoon is leeg.. wat nu?

Dit is wel even een grappig voorbeeld: Ik heb wel eens een hele dag op en neer moeten reizen, waarbij ik in totaal 8 uur in het openbaar vervoer zat. De eerste afspraak was een prinsessenfeestje waar ik de prinses was, vervolgens moest ik door naar een sollicitatie (waar ik gelukkig voor ben aangenomen) en tot slot moest ik nog naar een feest wat ook weer aan de andere kant van de wereld was. Ik heb alles die dag overleefd, tot ik ergens in Limburg strandde, ergens waar ik nog nooit geweest was waardoor ik dus ook niet wist waar ik naar toe moest, zonder stroom. Oké, en nu? Eerst natuurlijk een kleine paniekaanval, maar vervolgens ben ik naar een restaurantje gelopen en heb ik daar gevraagd of ik mijn telefoon op kon laden. Dat mocht en daardoor heb ik uiteindelijk de weg gevonden. Om te zorgen dat dit niet nog een keer gebeurt,  heb ik nu de perfecte oplossing: een powerbank. (Wow nieuwe ontdekking)

IMG_9142

Deze powerbank kreeg ik van Powerbank Center. Ik mocht een powerbank uitkiezen om te reviewen. Natuurlijk koos ik de Unicorn, om dat deze zo lekker sprookjesachtig en kleurrijk is. Je hebt heel veel leuke andere emoji powerbanks!

Ook had je een aantal solar powerbanks. Deze werken op zonne-energie, erg handig als je energie kosten wil besparen.

IMG_9150

Tot slot heb je nu een nieuwe soort opladers, iets wat super fijn is want je hoeft zelf nooit meer je kabels mee te nemen. Dit zijn externe opladers. Deze laad je op en kun je vervolgens overal mee naar toe nemen want ze zijn erg compact. Het grote voordeel is dat hij niet aan je telefoon vastgemaakt moet worden.

Verveel jij je ook snel in het openbaar vervoer? Kun jij ook wel zo’n leuke powerbank gebruiken? Laat het dan weten in de reacties!

Liefs,

fab

 

 

 

0 thoughts on “Zo verveel je je nooit meer tijdens het reizen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *