Tinker Bell | Disney inspired outfit ?

In mijn vorige post zeurde ik nog dat ik altijd zo veel moeite had met het maken van outfit foto’s, vervolgens kom ik dit artikel aan met een outfit. Wow good job aansteller. Dit keer een look geïnspireerd op een Disney karakter. Ben jij dol op Disney? Lees dan snel verder!

53c9cbd4-3c9e-48f0-84a0-99da92fbd286 kopie

Tinker_Bell_render.png

Voor degenen die nog nooit hebben gehoord van Tinker Bell, dit kleine elfje is de beste vriendin van Peter Pan. Ze ziet er ontzettend schattig uit, maar ze is gruwelijk eigenwijs. Ondanks dat ze geen woord zegt in de film, vindt ze altijd wel een manier om haar mening te laten weten.

IMG_8772

Ik ben meestal niet zo’n grote fan geweest van groen, maar ik merk dat ik de laatste tijd ontzettend veel groene items koop. Is dat herkenbaar? Dat je ineens spontaan heel veel items in dezelfde kleur koopt?

Waarom mijn outfit geïnspireerd is op Tinker Bell? Natuurlijk door de groene tint die je terugvindt in mijn outfit. Maar ook vooral door de bolletjes op mijn sokjes. (Voor maar 0,50 bij de Primark!)

5bf2b143-99a4-46c4-8877-ee84f08e069f

Ik postte al eerder een foto op mijn Instagram van deze outfit, en ik kreeg onmiddellijk heel vaak de vraag waar mijn rokje vandaan kwam. Nou hier het antwoord: Twice in Rosmalen. Een erg leuk winkeltje wat we eigenlijk plotseling tegenkwamen. De hoofdband komt daar ook vandaan.

45d5b3c9-1bd2-4ba3-bf61-0ae526606a01

Ik vind het erg leuk om mijn outfit te baseren op Disney karakters. Vrijwel vaak hebben de meeste mensen niets door aangezien het erg subtiel is. Althans, de echte Disney fans herkennen het natuurlijk wel 😉

Voor onze Harry Potter fans is deze Hogwarts outfit ook erg leuk!

IMG_8770

Is een panty op dit moment toch te koud voor jou? Bekijk dan dit artikel voor de leukste ideetjes om er cute uit te zien in deze kou.

Ben jij een Disney fan? Inspireer jij jouw outfit wel eens op een (Disney) karakter? Laat het dan weten in de reacties!

Liefs,

fab

0 thoughts on “Tinker Bell | Disney inspired outfit ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *