De mooiste herinneringen uit Praag ⭐️

Voor Kerst zijn we dit jaar niet overspoeld met cadeau’s, iets wat ik hélemaal niet erg vond. Integendeel, we hebben twee prachtige andere cadeau’s gekregen. Ons hondje Toby springt nu dagelijks rond, bijt overal in en plast alles onder. Het andere cadeau, een tripje naar Praag was onvergetelijk. Ik hecht zelf weinig waarde aan cadeaus, geef mij maar dagjes weg, bijzondere vakanties en leuke avonden. (En een hondje natuurlijk). Daaruit haal ik de mooiste herinneringen, en in mijn mening is er niets mooier dan dat. In deze post deel ik een aantal van de mooiste herinneringen van Praag

17DD7376-51FC-4058-B743-9817249928E1.jpgNadat we onze Gremlin bij opa en oma af hadden gezet zijn we vertrokken naar Praag.

Eenmaal aangekomen kwamen we bij de mooiste en meest gecentreerde Airbnb mogelijk. Je zat op loopafstand van het centrum en het appartement was erg ruim. Maar oh wat is Praag koud in de winter..

We waren er de dag na Kerst, dus er waren nog een aantal kerstmarkten.

Een Praagse specialiteit was deze Trdlnik. Je kon ze op elke hoek halen, en deze zoetekauw moest dat natuurlijk proberen. Ze waren erg lekker en zeker aan te raden!

De toeristische plaatjes

We hebben een aantal toeristische dingen bezocht, maar we zijn ook buiten de drukke wegen gebleven. De toeristische plaatjes kun je hierboven vinden. Hieronder vind je de plekjes die je hoogstwaarschijnlijk nooit zag (Als je Praag nog nooit hebt bezocht).

De Eifeltoren en Symbolica zijn ook gespot in deze sprookjesachtige stad. Verder heeft Praag zo veel mooie straatjes en steegjes. Alle huizen hebben zo ontzettend veel mooie kleurtjes.

Waar wij vooral hebben gegeten is óf bij het HardRock Café (omg die knoflook frietjes) óf ergens in een grot.

In deze blogpost staan voornamelijk alle foto’s. Wil je nu ook naar Praag toe, en zou je graag meer informatie willen? Dan kun je me altijd een mailtje sturen!

Je hoort de laatste tijd zoveel van deze mooie stad, en het heeft het mijn verwachtingen overtroffen. Ben jij ooit in Praag geweest? Wat vond je van de stad? Laat het weten in de reacties! 

Liefs,

fab

0 thoughts on “De mooiste herinneringen uit Praag ⭐️

  1. Prachtige foto’s! Wij zouden ook naar Praag gaan twee weken terug, maar door omstandigheden kon het niet doorgaan. Onze reis naar Praag werd vervangen door een prachtig weekend Parijs, maar Praag blijft op onze to-do-list staan en van deze foto’s krijg ik alleen maar meer zin om naar Tsjechië te trekken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *