Hét perfecte cadeau voor jouw vriend(in) + WINACTIE!?

Altijd als een vriend of vriendin jarig is heb ik ontzettend veel moeite om een leuk cadeau uit te kiezen dat én betaalbaar, én leuk is om te ontvangen. Herkenbaar? Dan is dit artikel misschien wel heel handig voor jou! Bovendien heb ik goed nieuws want ik mag een van mijn lezers blij maken! Lees snel verder als je wilt weten hoe je mee kunt doen.

IMG_3562

 

Het cadeau

Laatst ontving ik een ontzettend leuk pakketje van Littlegiftboxes. Toen ik het pakketje opende werd ik heel blij. Zoveel leuke spulletjes, het was net of ik weer even jarig was. Toen bedacht ik me, dit zou zo’n leuk cadeau zijn voor vriendinnen. Het pakketje kost in totaal €11,50- perfect voor een budget cadeau, dat ook super leuk is om te ontvangen.

unnamed-2

Inhoud

Toen ik het pakketje opende werd ik ontzettend gelukkig van de schattige (vooral roze) spulletjes die erin zaten. Het past echt helemaal bij mij. Wat in het pakket zat:

  • Een roze schriftje met volledig witte blaadjes (Handig voor handlettering)
  • Twee leuke potloodjes
  • Een aantal schattige paperclips

Bovendien kun je een persoonlijke boodschap meesturen op een kaartje met natuurlijk jouw naam als afzender.

unnamed-1

Andere boxes

Littlegiftboxes heeft ook heel veel andere verassing-boxes die je kunt weggeven. Ze hebben verschillende maten boxes en ook voor verschillende doelgroepen. Zelfs voor mannen hebben ze een aantal leuke spulletjes. Zeker een aanrader om een kijkje te nemen op hun site.

IMG_3568

WINACTIE

Van Littlegiftboxes mocht ik ook een giftbox weggeven aan een van mijn lezers! Deze winactie kun je vinden op mijn Instagram! IEDEREEN mag meedoen. Het enige wat je moet doen is mij volgen en een vriendin onder de foto taggen die het ook leuk lijkt om het pakketje te ontvangen! Super makkelijk dus! IMG_3446

Lijkt het jou leuk om dit pakketje te winnen? En heb jij ook altijd moeite met het uitkiezen van een cadeau? Laat het weten in de reacties!

Liefs,

fab

0 thoughts on “Hét perfecte cadeau voor jouw vriend(in) + WINACTIE!?

  1. Ik vind het vooral lastig om voor mannen iets te kopen. Voor vrouwen vind ik het meestal toch makkelijker.
    Als ik een heel leuk en orgineel cadeau heb voor iemand dan vind ik het ook weer heel moeilijk om mijn mond te houden.
    Maar met deze leuke prijs weet ik precies wie ik hier blij mee kan maken. Zou er zelf namelijk ook heel blij van worden .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *