De mooiste plekjes van Barcelona?

Dit jaar zijn wij in de zomervakantie naar het zuiden van Frankrijk gereden. Hier verbleven we twee weekjes op een camping. We hebben het een en ander bezocht, en zo zijn we ook twee dagen naar Barcelona gegaan. In dit artikel deel ik de mooiste plekjes waar wij zijn geweest.

IMG_2809DAY 1.

We zijn helemaal bij het uiterste van de stad begonnen en zijn daarna richting de stad gelopen. Met een wagonnetje zijn we de berg op gegaan richting Tibidabo en de kerk die naast het pretpark staat.

Je hoefde geen entree te betalen om erin te komen, wel voor het wagonnetje op de berg, maar je moest een bandje kopen als je in de attracties wilde. Dat hebben we niet gedaan want we moesten nog heel veel andere dingen doen die dag.

 

Wel zijn we even door het pretpark gelopen, omdat ik dol ben op attractieparken (Attractions and themeparks studente)

IMG_2817

Vanaf de berg had je geweldig uitzicht over heel de stad. Ik had het ook graag in het donker gezien waardoor je alle lichtjes in de stad ziet.

img_3225

Daarna zijn we naar het Gaudi-Park gelopen, waar het ontzettend druk was. We hadden geen kaartjes gereserveerd om binnen te gaan wat wel nodig was. Dus een tip als je ooit naar Barcelona wilt: reserveer kaartjes!

Wel zijn we in andere delen van het park geweest waar het ook heel mooi was.

img_3244

Uiteindelijk zijn we langs de Sagrada Familia naar de stad gelopen en hebben we nog wat geshopt en uiteindelijk uitgegeten bij het Hard Rock Café wat ontzettend goed eten was.

DAY 2.

Van dag twee heb ik nog minder foto’s gemaakt. We hebben vooral gelopen door de stad en langs mooie gebouwen van Barcelona.

img_2743

Hier beneden zijn nog twee binnenhofjes waar we ook een kijkje hebben genomen.

We hebben nog veel meer gezien in deze twee dagen, helaas heeft mijn telefoon het al een hele tijd terug begeven om foto’s te maken, en heb ik zelf ook geen camera dus veel foto’s heb ik niet.

Ben jij ooit in Barcelona geweest? Wat vond jij van de stad? Laat het weten in de reacties!

Liefs,

fab

0 thoughts on “De mooiste plekjes van Barcelona?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *