5 fantastische series die jij nog niet hebt gezien! ?

Je kent het riddeltje; je hebt met moeite afscheid genomen van de laatste serie die je keek en moet opzoek naar een nieuwe serie waarin jij je verslaving kwijt kan. Je scrollt door talloze folders in Netflix in de hoop een nieuwe favoriet te vinden. Maar niets spreekt je aan. Herkenbaar?

IMG_0075

Dan heb ik goed nieuws, in dit artikel heb ik 5 minder bekende series genoemd die desondanks ontzettend vermakelijk zijn. Ik heb ze alle vijf bekeken en ik vond ze enorm leuk! Kijk je mee?

Girlboss

girlboss-tv-show-on-netflix-canceled-or-renewed-for-another-season-1-e1492457855425-590x393

Deze serie is nog niet zo lang uit, dus misschien heb je er nog niet van gehoord of is hij nog niet zo vaak voorbij gekomen maar wordt hij nog populairder. Het verhaal gaat over een eigenwijs meisje dat moeite heeft om een baan te behouden en het liefst elke dag shopt. Als ze er even doorheen zit besluit ze om van haar hobby haar werk te maken. Ze gaat vintage kleding pimpen en doorverkopen. Eerst heeft ze wat tegenslagen maar daarna maakt ze een prachtige carrière.

Ik vind het een leuke serie omdat ik het erg leuk vind hoe ‘lang leven de lol’ de hoofdpersoon is en ik bewonder haar ambitie om een eigen kledingmerk te beginnen. Ook vind ik het erg leuk omdat het veel over fashion gaat.

Las chicas del Cable

chicas-cable

Tijdens dat je deze serie bekijkt kun je ook nog een beetje aan je Spaans werken. Het is wederom een vrij nieuwe en dus Spaanse serie, maar hij is ook vrij populair in andere landen.

De serie speelt zich af in de jaren 20, toen feminisme nog niet bestond en vrouwen hard moesten werken om wat geld te verdienen. Het verhaal gaat over een aantal meiden, allemaal met een ander verhaal, die in hetzelfde bedrijf gaan werken. Ze worden goede vriendinnen die hun weg moeten vinden in een mannenwereld. Ze lopen tegen allerlei problemen op die opgelost moeten worden en er ontstaan ook enkele romances.

Ik vind deze serie zo leuk omdat het zich in een andere tijd afspeelt, en ik de nadruk op het feminisme erg belangrijk vind. Ook is de serie verder erg vermakelijk en spannend. Ik vond het lichtelijk iets weghebben van Pretty Little Liars, dus als je daar van houdt, vind je dit ook zeker leuk!

Don’t trust the bitch in apparment 23

11078

Dit is een echte girly-comedy. Meestal ben ik niet zo weg van comedy maar deze serie vond ik erg leuk. Het gaat over twee meiden die bij elkaar in een appartement wonen. De een is een echte diva die doet wat ze leuk vindt en nergens naar kijkt, en de tweede moet alle problemen van de ander oplossen.

Ik vond deze serie ook erg vermakelijk. Het is geen denkfilm maar gewoon een leuke comedy. Ik vond het ook erg leuk omdat ik het stadsleven erg interessant vond om te zien.

West world

Westworld-1

Dan een serie waarbij je iets meer je hersenen moet gebruiken, wat ik overigens het liefst doe bij series. Deze serie is moeilijk uit te leggen, maar gaat in principe over een soort levensecht western pretpark, waar robots rondlopen die hun eigen leven leiden, en waar bezoekers mogen doen met die robots wat ze willen. In deze serie zitten verder veel verschillende mindfucks en lagen.

Als je van mindfuck films houdt en niet vies bent van western geweld is dit een erg leuke serie voor jou. Ik vind deze film ook erg leuk omdat ik erg geïnteresseerd ben in pretparken, maar ook als je helemaal geen pretparkliefhebber bent is het nog steeds een spannende en vermakelijke serie.

Haters back off

Haters-Back-Off-759x450

Tot slot een serie voor de liefhebbers; ‘Haters back off’, het levensverhaal van MirandaSings. Miranda is een youtube sensatie die fantastisch kan zingen, goochelen en dansen. Als je Miranda niet kent, zul je misschien moeten wennen aan de humor of zal je het misschien helemaal niet aanspreken.

Ik vond deze serie leuk omdat ik MirandaSings al jaren volg en ik stuk kan gaan om haar. De serie heeft verder ook niet zo veel inhoud maar is wederom een vermakelijke comedy.

Heb jij een van deze series ooit gezien? Welke lijkt je het leukst? Laat het weten in de reacties! 

Liefs,

fab

0 thoughts on “5 fantastische series die jij nog niet hebt gezien! ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *