Beauty and the Beast ladies night

Al een tijdje terug ben ik naar de ladies night van Beauty and the beast geweest met twee vriendinnen. Het was een erg leuke avond en er was veel te doen. Wij hebben het erg naar ons zin gehad en de film was prachtig! Heb jij hem ook al gezien? Ik wil dolgraag jouw mening horen!

IMG_8217-1

Deze hairdo is geïnspireerd op Belle uit de film. Zonder strik is het ook wel iets dat ik in het echt zou dragen. Wat vinden jullie?

 

We hebben eerst een uitgebreide fotoshoot gedaan voor de etalage van de C&A want ‘stel dat ze geen photo-oppertunity zouden hebben’. Maar daar zijn ook wel wat leuke foto’s uitgekomen.

Toen we binnenkwamen bij de Kinepolis in Breda zagen we al meteen lekker eten en drinken. Hier zijn wij natuurlijk als eerst op afgelopen. ‘The grey stuff’ was trouwens een oreo-botercreme mix.

Even een credit naar Vicky want zij heeft deze avond alle foto’s gemaakt aangezien de camera van mijn telefoon kapot is.

IMG_8274

We hebben nog wat leuke foto’s gemaakt in de voorhal. We kwamen Belle en de prins in hun wat oudere jaartjes tegen, de prins was zelfs al kaal geworden.

Nog wat meer eten..

IMG_8264

En toen kon de film eindelijk beginnen, althans dat dachten we. De Glazen Kast moest nog een woordje doen.

IMG_8276IMG_8275

Daarna kon de film beginnen. Ik heb van begin tot eind op het puntje van mijn stoel gezeten en ik vond het een ontzettend leuke film. De avond was geslaagd!

Ben jij al bij Beauty and the Beast geweest? Wat vond je van de film? Laat het weten in de reacties!

Liefs,

fab

0 thoughts on “Beauty and the Beast ladies night

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *