Zoals we vroeger deden…?

Ik weet niet wat het is, maar ieder kind dat in de Efteling komt houdt zijn of haar hoofd tegen de eerste paddestoel die ze tegen komen. Hoewel dat heel raar klinkt, is het iets dat bijna iedereen op beeld heeft. De prachtige muziekjes die uit de paddestoelen komen, zoiets kleins. Wij besloten ook om deze nostalgische zet te doen..IMG_8712

Toen ik met vrienden weer een dagje in de Efteling was besloten we de foto na te maken, kletsnat in de stromende regen. Still cute though. En daar zitten we dan, als een stel kinderen van drie jaar oud luisterend naar een paddestoel. Ik besloot het moment af te laten beelden op een canvas.

Ik kreeg deze mogelijkheid aangeboden door CanvasCompany. Dit is een dochterbedrijf van FotoCadeau. Ik vond het een erg leuke herinnering om uit te printen en op canvas te hebben.

Hij is erg goed aangekomen, helaas zitten er aan de achterkant een paar vouwtjes in, maar aan de voorkant merk je daar niet veel van. De kwaliteit van de foto is ook erg goed, en het materiaal is erg stevig. Een canvas van deze maat is ongeveer tussen de 5-20 euro.

Dit canvas zou een erg leuk cadeau idee kunnen zijn voor een vriendin of familielid. Maar ik ga hem mooi zelf houden, daar is hij veel ste leuk voor ;p

Ben jij al ooit in de Efteling geweest? Heb jij ook je hoofd tegen de paddenstoelen gedrukt? Laat het weten in de reacties!

Liefs,

fab

0 thoughts on “Zoals we vroeger deden…?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *