Dagje Amsterdam ?

Ik heb afgelopen vrijdag een erg leuke dag gehad in Amsterdam. We hebben door de stad gelopen, geshopt, geluncht en een paar hele leuke foto’s gemaakt! Wil je de leuke foto’s zien? En wil je weten welke bekende youtuber ik tegen kwam? Lees dan verder!

IMG_7671

IMG_7462IMG_7448

Aangezien we alle drie uit het zuiden van het land komen, moesten we best ver reizen naar Amsterdam. Rond de middag kwamen we aan op het centraal station, en toen begon de zoektocht naar een lunchplek!

Ik had ergens iets gelezen over ‘Corner Bakery’ en wilde daar graag naar toe gaan. Wil je meer weten over dit leuke hotspotje? Klik dan hier!

IMG_7576

Nog even toerist in eigen land gespeeld met een leuke foto voor het rijksmuseum..

IMG_7586IMG_7621

Daarna hebben we nog wat leuke foto’s gemaakt bij de grachten, en zijn we door de negen straatjes terug gelopen naar het centrum.

IMG_7625IMG_7626

Toen we nog een omweg maakten, zag ik ineens in mijn ooghoek iemand de me bekend voorkwam. Het was Vidcon dit weekend dus er liepen wel meer youtubers door de stad, en ik ben heel blij dat ik naar haar toe ben gelopen om een foto te maken. It’s Noodlerella!

IMG_7638

Vervolgens zijn we nog naar Waterstones geweest en zijn we wat winkeltjes binnen gegaan.

IMG_7642IMG_7649

Tot slot zijn we over de kermis op de Dam terug naar het station gelopen.

IMG_7664IMG_7668IMG_7670IMG_7671IMG_7678IMG_7682

Ik heb het heel erg naar mijn zin gehad, en ik vond het ontzettend leuk om Connie tegen te komen!

Kom jij ooit in Amsterdam? Wat vind jij leuk om te doen daar? Laat het weten in de comments!

Liefs,

fab

0 thoughts on “Dagje Amsterdam ?

  1. Heel erg mooie foto’s! Ik kom als Belg amper in Amsterdam. Want het is meer dan 3 uur rijden voor mij. Ik wil er echt zo graag nog eens heen, want ik vind het zo een mooie stad! Xxx Lore

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *