Afgelopen vrijdag ben ik met twee vriendinnen een dagje naar Amsterdam geweest. Na veel moeite en veel ‘Hangry’ gedrag heb ik ze overgehaald om naar een leuk ‘hipster’-tentje te gaan. Ik had al een aantal foto’s van deze plek bekeken, en ik wilde het zelf ook graag een keer bezoeken. Kijken jullie mee?

IMG_7512

Het tentje zit in de Johannes Vermeer straat op nummer 40. Dit is vlakbij het museumplein waar onder andere het Rijksmuseum staat. Het is maar een klein tentje dus je moet geluk hebben als je jezelf ergens tussen kunt proppen. Maar het is erg schattig ingericht!

Ik had op de Instagram van Corner Bakery zelf dit onderstaande drankje al voorbij zien komen, en ik moest hem natuurlijk uitproberen. Hij was wel wat prijzig, maar ja, alles voor de Instagram foto!

Na vrij lang wachten kregen we onze lunch. Deze was zeker ook Instagram-waardig. Voor de mensen die mij kennen, dat fruit is inderdaad na de foto meteen van mijn bord verdwenen. Hihi.

Het eten was ontzettend lekker en zeker het wachten waard. Ik zou je het tentje heel erg aanraden als je van leuke lunchzaakjes houdt! En ik raad je al helemaal de unicorn hot chocolate aan!

IMG_7469

Wat is jouw favoriete hotspot in Amsterdam?

Bekijk ook:

4 Reacties

  1. […] Je hebt vast al wel eens gehoord van de nieuwe ‘Unicorn Frappuccino’ van de Starbucks. Dit drankje is een limited edition en heeft alle kleuren van de regenboog. Helaas is het drankje alleen in Amerika te vinden. Wel zijn er veel verschillende andere ‘Unicorn drankjes’ zoals deze bovenstaande ‘unicorn’ warme chocolademelk. Deze kocht ik bij ‘Corner Bakery’ in Amsterdam. Lees hier een artikel over dit hotspotje! […]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *