Hotspotje Nijmegen: Fingerz ☕️

Op Valentijnsdag ben ik met mijn vriend een dagje naar Nijmegen geweest. We zijn toen in de middag gaan lunchen bij dit schattige tentje genaamd ‘Fingerz’. Je hebt hier allerlei fingerfood en leuke taartjes. Lees verder om meer te zien van dit tentje. 

We waren opzoek naar een hipster tentje maar we wilden niet uitgebreid gaan lunchen. Toen kwamen we dit tentje tegen. Het is gevestigd in de lange hezelstraat. We wilden niet uitgebreid eten en aangezien ik zo’n moeilijke eter ben, zijn we beide gewoon voor de tosti gegaan.

img_7235

img_7234

img_7231

img_7240

Ken jij deze hotspot? Ben je er al ooit geweest? Laat het weten in de comments! 

Liefs,

fab

0 thoughts on “Hotspotje Nijmegen: Fingerz ☕️

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *