Mijn vakantiefoto’s uit Engeland!??

Ik ben gisteren nacht teruggekomen van een prachtige en vooral culturele vakantie in Engeland! Het was niet de typische zon, zee en strand vakantie. Maar ik heb wel enorm genoten! En ik mag ook niet klagen aangezien ik dit jaar vier keer op vakantie geweest ben. Vandaag deel ik mijn foto’s en wat tips en verhaaltjes! Enjoy!

We zijn door de tunnel naar Engeland gegaan. En we hebben vooral rondgereden en tussenstops gemaakt! We hebben veel kleine stadjes gezien, veel landhuizen en natuurgebieden en om de vakantie af te sluiten zijn we in Londen gaan shoppen!Tip: Roadtrippen door Engeland is echt de beste vintage vakantie! Kleine boetiekjes, smalle straatjes, schattige eettentjes en prachtige gebouwen! 

We zijn bij twee Bed and Breakfasts geweest, en een week op een camping. De camping was erg leuk, we hebben er s’avonds The Wizard of Oz gezien, en Anna en Elsa! (Wat een hoogtepunt was voor me, als sprookjes-lover!)

We zijn ook een dagje naar Brighton geweest, wat onwijs leuk was! Het is een mooie stad, met een grote pier waarop een kermis is gebouwd. Maar ook de stad zelf en de winkels zijn erg leuk!


  

Tip: Wil jij in Engeland op vakantie, en houd je van cultuur? Neem dan zeker een kijkje bij National Trust gebieden! De helft van onze vakantie heeft daaruit bestaan! (We hebben er een soort abonnement op genomen).Het zijn prachtige gebouwen, tuinen en gebieden! Zeker de moeite waard! 
  

Oh en nog een tip, als je van Lipton Ice Tea houd, neem dan zeker genoeg mee, want ze hebben het nergens in Engeland.
  

Ik heb dus uiteindelijk een erg leuke vakantie gehad! Als jij graag naar Engeland zou willen, en je wilt wat tips voor plaatsen of B&B’s? Vraag gerust! Je kunt even op mijn contact-pagina kijken hoe je me kunt benaderen!

Zou jij graag naar Engeland willen? Waar ben jij geweest op vakantie? Laat het me weten in de comments!

Kusjes,

Fabiën. <3

0 thoughts on “Mijn vakantiefoto’s uit Engeland!??

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *