Mermaidtails?! #2?

Ik merk dat ik erg veel bezoekjes krijg op mijn Become a mermaid artikel. Dit artikel gaat over hoe je een real life mermaid kan worden! Ik geef tips om het te leren, wat je ermee kunt doen en hoe je aan staarten kunt komen. Maar ik krijg nog vaak de vraag waar je de staarten vandaan kunt halen. Dus ik heb een lijst met een paar sites en een beetje uitleg over de staarten!

joanna-nix-370201-unsplash

Finfun.com

Dit is de populairste site die ik hiervoor ken. De staarten zijn vooral simpele, en vaak meer voor kinderen. Maar ze zijn ook niet heel duur. Dus als je het voor de lol wilt kopen, of je hebt een zusje of nichtje die heel graag een zeemeermin wil zijn, raad ik deze site aan!

themertailor.com

Dit zijn dure staarten, maar wel erg mooi! En bovendien uniek! Want een groot deel wordt met de hand gemaakt! Er worden alleen de beste stoffen voor gebruikt. Dit is dus iets als je er echt iets mee wilt doen, of je het geld niet uitmaakt! Het zijn prachtige staarten!

The2tails.com

Dit zijn simpele staarten, maar wel echt voor gebruik. Bovendien hebben ze hier staarten voor peuters, jongens en mannen! De prijs is vrij normaal voor een staart. Dus als je een jongen bent, of je wilt echt iets doen met zwemmen, is deze site voor jou!

Dutchtails.com

Als je niet houd van in het buitenland bestellen, is dit een aanrader! Voor de rest zijn het gewone simpele staarten, maar wel vrij goedkoop. Helaas niet veel keus. Maar de staarten die er zijn, zijn wel erg leuk!

Tot slot zou je ze ook nog zelf kunnen maken! Dit is een goede tutorial:

Zou jij graag een zeemeerminnen staart willen? Wat zou je er mee doen? Laat het weten in de reacties!

 

FAB

0 thoughts on “Mermaidtails?! #2?

  1. Echt geweldig! Toen ik een kind was kon ik de film de kleine zeemeermin wel 10 keer achter elkaar kijken en ik wilde dan ook heel graag een zeemeermin worden. Nu kan mijn droom werkelijkheid worden, yay!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *