Ideeën voor prankcalls?

Het is natuurlijk superleuk als je je verveelt om de telefoon te pakken, een random nummer in te typen en een verzonnen verhaal op te hangen! Of om je vrienden anoniem te bellen en een accent op te zetten! Maar ja.. Wat ga je vertellen? En hoe komt het geloofwaardig over? Ik heb een paar ideetjes!

IMG_3508

 • Hoi, spreek ik met de zeeman? Ja ik wil graag solliciteren als visser.
 • Heei, zou je graag een baby kangoeroe willen adopteren?
 • Is dit de krokante krab? De hamburgers van vorige week waren een beetje waterig, en niet zo goed gevallen.
 • Hey! Ik sta nu voor je voordeur! Zou je even open willen doen? Thanks!
 • (Zet een kinderstem op) Waar komen baby’s vandaan?
 • (Bel een slager) Hoi, heb je varkenspoten? (Als hij ja zegt). Mag ik even een tip geven dan, doe schoenen aan, dan zal niemand ze zien!
 • Goedendag, u spreekt met Claudia van de psychisch-gestoorden kliniek. De afspraak die u afgelopen week heeft gemaakt, wil ik graag een weekje later verzetten. Vind u het trouwens erg als ik extra beveiliging heb tijdens ons gesprek?
 • Hallo u spreekt met het ziekenhuis, ik heb de resultaten van je zwangerschapstest.
 • Hey. Ik moet je iets vertellen, ik heb vanmiddag een test gedaan en er is uitgekomen dat ik zwanger ben. Ik weet het, ik ben nog maar 14 en jij bent al 21 maar ik wil de baby graag houden. Dan kunnen we er samen voor zijn. Maar wat vind je ervan? Ja ik weet dat het erg moeilijk is, alsjeblieft ontken het niet. (Ga stug door met praten, ook als degene aan de andere kant van de lijn zegt dat jullie verkeerd verbonden zijn).
 • Hallo met het kinderadoptie center. De kinderen die u wilde adopteren, zijn klaar om te vertrekken. Wanneer kom je ze halen?
 • Gefeliciteerd je bent live op onze radio! Je hoeft alleen deze drie vragen te beantwoorden om kans te maken op een weekend Parijs!

Dit waren mij ideeën! Kijk natuurlijk wel uit zodat je niet te ver gaat, maak mensen niet belachelijk! 

Heb jij ooit geprankcalled? Wat was je grappigste telefoongesprek? 

Laat met me weten in de comments! 

Ik hoop dat je het leuk vond! 

FAB

0 thoughts on “Ideeën voor prankcalls?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *