Become a mermaid! ♥

Droomde je er vroeger altijd al van om zeemeermin te worden? Vind je het stiekem nog steeds leuk om te doen alsof je een zeemeermin bent in het zwembad? Dan heb je nu de kans om je childdream waar te maken! Wil je weten hoe? Lees dan snel verder! ♥

jeremy-bishop-127366-unsplash

Koop een staart
Je kunt er natuurlijk ook zelf een maken maar kopen gaat net iets makkelijker! In dit artikel vind je een aantal sites waar je deze staarten kunt kopen! Ik zou niet meteen een dure kopen, misschien geef je al snel op en ligt de staart alleen maar in de kast.

Train je spieren
Je hebt enorme buik en beenspieren nodig om met een staart te zwemmen. Het is dus belangrijk dat je spieren op gaat bouwen. Kijk op Pinterest voor leuke oefeningen en ga aan de slag!

Train je uithoudingsvermogen onder water
Het is belangrijk dat je lang onder water kunt blijven. Dus oefen je uithoudingsvermogen. Het is niet zo dat je na een paar keer oefenen 10 minuten onder water kunt blijven, 2 minuten zou al heel knap zijn!

emily-goodhart-559586-unsplash

Leer trucjes
Op internet kun je filmpjes vinden over hoe je bijvoorbeeld handstanden, koprollen of kusjes onderwater kunt doen. Het is super leuk om behalve het zwemmen als zeemeermin, ook leuke trucjes te laten zien.

Zwem veel
Zorg dat je het niet verleert en houd je spieren in vorm, kun je in de winter niet buiten zwemmen? Ga dan naar een binnenzwembad!

Wat kun je er nu mee?
♥ Het is superleuk om het samen met je vriendinnen te doen, en optredentjes te geven voor anderen.
♥ Je kunt een youtube-kanaal starten waarbij je iets laat zien of leert.
♥ Je kunt op kinderfeestjes komen.
♥ Je kunt er gave fotoshoots mee doen!
♥ Je kunt jezelf verhuren voor andere evenementen en feesten.
♥ Tot slot kun je als je er echt je beroep van wilt maken, naar een speciale mermaid-school!

Ik hoop dat jullie het leuk vonden en er misschien een andere hobby bij hebben!

Hou jij van zeemeerminnen? Zou jij een zeemeerminnen staart kopen? Laat het me weten in de reacties!

FAB

0 thoughts on “Become a mermaid! ♥

    1. Ahw wat schattig! Er zijn heel veel sites! Ik zou als ik jou was even met je ouders ‘mermaid tails’ zoeken, en dan kijken wat het beste is voor je zusje! Als je er niet uit komt ben ik altijd nog blij om te helpen! Liefs?

  1. Voor het zwemmen als een zeemeermin kan je tegenwoordig ook in Nederland al een paar aanbieders vinden. Zoals Zeemeermin Experience in Oosterhout Nbr. Wij gebruiken de staarten van FinFun. Zo kun je gewoon een keer komen proberen of je het iets vind. http://www.zeemeermin-experience.nl of op fb Zeemeermin Experience
    met spetterende groet,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *