About Moi

Fashion.png

Een creatieve leisure management studente met een passie voor leisure, travel en marketing met de ambitie om later in de pretpark industrie te werken nadat ze de wereld heeft ontdekt. Daarnaast deelt ze haar favoriete bezochte plekken en marketing tips online.

Wat leuk dat je op mijn online wereldje terecht bent gekomen! Ik ben een meisje van 19 dat nog steeds gelooft in sprookjes. Ik heb een enorme passie voor reizen, het liefst naar betoverende bestemmingen. Daarnaast kijk ik het liefst dagenlang series en films waaronder Disney, Game of Thrones en Harry Potter (ik ben Gryffindor en jij?) Ook ben ik Feminist AF en houd ik met liefde een discussie met je waarom ik vind dat nog niet iedereen gelijke rechten heeft. Verder kwijl ik weg bij alle Disney en musical muziek, zul je mij nooit in een sportschool zien en ben ik ten slotte dol op alles wat met storytelling en marketing te maken heeft. Pfoe. Zal ik nog even doorgaan?

 

Mijn blog

De drie belangrijkste onderwerpen op mijn blog zijn leisure, travel en marketing. Al was dit voorheen volledig anders. Mijn blog ben ik gestart omdat ik mijn creativiteit ergens kwijt wilde. In het begin heb ik dus mijn creativiteit de vrije loop laten gaan, ik poste foto’s van mijn make up, kopieerde volledige teksten van Girlscene (creatief he?) of vertelde wat ik dat weekend gedaan had. Jarenlang heb ik nooit gedurfd om mijn blog te openbaren, en oh wat is het maar goed dat ik het niet gedaan heb destijds.

Sinds dit jaar ben ik gestart om mijn blog serieuzer te nemen en vanaf dat moment ben ik gaan focussen op de drie onderwerpen die mij het meest aanspreken. Leisure omdat ik dol ben op dingen ontdekken en het liefst buiten de deur mijn vrije tijd spendeer. Travel omdat ik de grote droom heb om de wereld te ontdekken en de ambitie om digital nomad te worden. En ten slotte marketing, omdat de onderwerpen personal branding, influencer marketing en social media mij enorm aanspreken.

Social content expert

Ik ben dol op het lezen, zien, vertellen en schrijven van verhalen en vervolgens ook nog eens er voor zorgen dat de verhalen bij de juiste mensen terecht komen. Twee moeilijke termen die de interesses waar ik me graag in verdiep omschrijven zijn: Storytelling en Marketing. Storytelling omdat het verhaal dat je vertelt key is om waardevolle content te creëren. Marketing omdat het natuurlijk belangrijk is dat dit verhaal bij jouw ideale lezers (en eventueel toekomstige klanten) terecht komt. 

Om deze passie tot zijn uiting te laten komen, bied ik mezelf aan als freelance content creator. Zo schrijf ik bijvoorbeeld af en toe voor Marketingfacts. Wil je hier meer informatie over? Bekijk dan deze pagina!

Mijn studie 

Op dit moment studeer ik leisure management aan de Breda University of applied sciences. Binnen deze studie heb ik gekozen voor de richting ‘Attractions and themapark Management‘. Ik ben namelijk helemaal weg van attractieparken en het is mijn droom om later in deze branche terecht te komen. Oh en om antwoord te geven op een FAQ, nee, ik doe geen HBO studie om te leren hoe ik de knopjes van Carnaval Festival in de Efteling kan bedienen.

Onze studie is volledig gericht op projecten, wat betekent dat we (gelukkig) niet na de zoveel weken een tentamenweek hebben maar vooral groepswerk moeten inleveren, af en toe een essay schrijven en heel af en toe een examen hebben. Ik vind het een fantastische opleiding en ik zou het iedereen aanraden. 

Mijn bijbaan

Naast mijn studie hang ik in weekenden en vakanties de clown uit op de leukste kindercamping van Nederland: Camping de Paal. Dit jaar werk ik voor het derde jaar in het leukste recreatieteam wat er is! Naast mijn werk bij de camping, trek ik af en toe een prinsessenjurk aan op kinderfeestjes en ben ik druk bezig om mijn eigen bedrijfje op te zetten. 

Volgens mij heb ik wel genoeg over mezelf gerateld. Als je meer wilt weten, typ mijn naam dan even in de Google search bar 😉

Liefs,

Fabiën.

0 thoughts on “About Moi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *