About Moi

Fashion.png

Een creatieve leisure management studente met een passie voor leisure, travel en marketing met de ambitie om later in de pretpark industrie te werken nadat ze de wereld heeft ontdekt. Daarnaast deelt ze haar favoriete bezochte plekken en marketing tips online.

Wat leuk dat je op mijn online wereldje terecht bent gekomen! Ik ben een ambitieus, creatief en passievol meisje van negentien jaar. Op dit moment studeer ik vrijetijdsmanagement aan de NHTV in Breda. Binnen deze studie heb ik gekozen voor de richting ‘Attractions and themapark Management’. Ik ben namelijk helemaal weg van attractieparken en het is mijn droom om later in deze branche terecht te komen. Oh en om antwoord te geven op een FAQ, nee, ik doe geen HBO studie om te leren hoe ik de knopjes van Carnaval Festival in de Efteling kan bedienen.

Naast mijn studie sta ik in het weekend en in vakanties te springen op de leukste kindercamping van Nederland: Camping de Paal, ben ik af en toe prinses op kinderfeestjes, heb ik een enorme passie voor reizen, kijk ik het liefst dagenlang series en films, kwijl ik weg bij alle Disney en musical muziek, zul je mij nooit in een sportschool zien en ben ik ten slotte dol op alles wat met sprookjes, attractieparken en geschiedenis te maken heeft. Deze onderwerpen vind je terug in mijn allergrootste hobby: bloggen.

Freelance content creator

Schrijven zit in mijn bloed. Verhalen creëren, vertellen en opschrijven is een van mijn favoriete bezigheden. Om deze passie tot zijn uiting te laten komen, bied ik mezelf aan als freelance content creator. Wil je hier meer informatie over? Bekijk dan deze pagina!

FABTASTIC

De drie belangrijkste onderwerpen op mijn blog zijn leisure, travel en marketing. Al was dit voorheen volledig anders. Mijn blog ben ik gestart omdat ik mijn creativiteit ergens kwijt wilde. In het begin heb ik dus mijn creativiteit de vrije loop laten gaan, ik poste foto’s van mijn make up, kopieerde volledige teksten van Girlscene of vertelde wat ik dat weekend gedaan had. Jarenlang heb ik nooit gedurfd om mijn blog te openbaren, en oh wat is het maar goed dat ik het niet gedaan heb destijds.

Sinds dit jaar ben ik gestart om mijn blog serieuzer te nemen en vanaf dat moment ben ik gaan focussen op de drie onderwerpen die mij het meest aanspreken. Leisure omdat ik dol ben op dingen ontdekken en het liefst buiten de deur mijn vrije tijd spendeer. Travel omdat ik een grote wanderlust heb om de wereld te ontdekken en de ambitie om digital nomad te worden. En ten slotte marketing, omdat personal branding, influencer marketing en social media mij enorm aanspreekt.

Volgens mij heb ik wel genoeg over mezelf gerateld. Als je meer wilt weten, typ mijn naam dan even in de Google search bar 😉

Liefs,

Fabiën.

0 thoughts on “About Moi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *